Dentiss Logo

İmplantoloji tutkunları Belek’te buluşuyor

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu, 9-12 Nisan 2009 tarihlerinde 2007’de dünyanın en iyi dizayn oteli seçilen Antalya Belek’teki Adam&Eve Hotel'de gerçekleştirilecek. Aralık ayı itibariyle Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden  153 ve Türkiye’den  358 dişhekiminin kaydını yaptırdığı sempozyumun bilimsel programında alanlarında dünyaca tanınan Dr. Hom Lay Wang, Dr. Scott D. Ganz, Dr. Marius Steigmann ve Dr. William V. Giannobile yer alıyor.
29.12.2008       15.53.53

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu, 9-12 Nisan 2009 tarihlerinde 2007’de dünyanın en iyi dizayn oteli seçilen Antalya Belek’teki Adam&Eve Hotel'de gerçekleştirilecek. Aralık ayı itibariyle Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden  153 ve Türkiye’den  358 dişhekiminin kaydını yaptırdığı sempozyumun bilimsel programında alanlarında dünyaca tanınan Dr. Hom Lay Wang, Dr. Scott D. Ganz, Dr. Marius Steigmann ve Dr. William V. Giannobile yer alıyor. Ana gündemi “Kemik augmentasyonu ve implant estetiğinde öngörülebilirlik” olan etkinlikte doku mühendisliği, dijital görüntüleme ile planlama, protetik modifikasyonlar, yumuşak ve sert doku greftleme yöntemleri gibi konularda bilgiler aktarılacak. Katılımın 700 ile sınırlandırılacağı II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu için kayıtlar Şubat ayına kadar devam ediyor.

 

Bilindiği gibi 19-21 Ekim 2007 tarihinde Ankara Swiss Hotel'de düzenlenen I.Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu yurtiçinden ve değişik ülkelerden  535 dişhekiminin katılımıyla gerçekleştirilmişti.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.