Dentiss Logo

Güncel Tanı ve Protetik Yaklaşımlar Toplantısı Mayıs’ta Antalya’da yapılıyor

Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği ile Ağız Hastalıkları Derneği’nin organize edeceği Güncel Tanı ve Protetik Yaklaşımlar isimli bilimsel toplantı, 28 Mayıs–1 Haziran 2008 tarihlerinde Antalya Miracle Resort Otel’de gerçekleştirilecek. Bilimsel çalışmaların, düşüncelerin paylaşılması ve tartışılması yanında sosyal ilişkilerin geliştirilmesinin amaçlandığı kongrenin gerek pratisyen dişhekimleri gerekse akademisyenler tarafından ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.
17.12.2007       17.29.40

Türk Prosrodonti ve İmplantoloji Derneği ile Ağız Hastalıkları Derneği’nin organize edeceği Güncel Tanı ve Protetik Yaklaşımlar isimli bilimsel toplantı, 28 Mayıs–1 Haziran 2008 tarihlerinde Antalya Miracle Resort Otel’de gerçekleştirilecek. Bilimsel çalışmaların, düşüncelerin paylaşılması ve tartışılması yanında sosyal ilişkilerin geliştirilmesinin amaçlandığı kongrenin gerek pratisyen dişhekimleri gerekse akademisyenler tarafından ilgiyle takip edilmesi bekleniyor. Yerli ve yabancı konuşmacıların sunumlar yapacağı etkinlik sırasında katılımcılar bilmedikleri ve merak ettikleri konularda yeni şeyler öğrenme fırsatı yakalayacak. Dişhekimlerini, eşsiz doğa güzellikleriyle Türkiye’nin önde gelen kongre ve turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da buluşturacak olan kongrenin Organizasyon Komitesi Başkanlığı’nı Prof. Dr. Çetin Sevük, başkan yardımcılığını ise Prof. Dr. Hakkı Tanyeri yapıyor. 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.