Dentiss Logo

Dr. Niznick Konferansı

Denta Solaris firmasının organizasyonuyla hazırlanan Dr. Gerald Niznick’in İstanbul Konferansı 11 Ocak 2008 Cuma günü İstanbul’da Topkapı Eresin Hotel’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 dişhekiminin katıldığı konferansta, İmplant Direct firmasının kurucusu ve Spectra sisteminin mucidi Dr. Niznick, “İmplant dişhekimliğinde değişen gerçekler”, “Kemik ve yumuşak doku seviyesi, tek parça implantlar nerede, ne zaman ve niçin” konulu sunumlar yaptı.
22.02.2008       16.35.21

Denta Solaris firmasının organizasyonuyla hazırlanan Dr. Gerald Niznick’in İstanbul Konferansı 11 Ocak 2008 Cuma günü İstanbul’da Topkapı Eresin Hotel’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 dişhekiminin katıldığı konferansta, İmplant Direct firmasının kurucusu ve Spectra sisteminin mucidi Dr. Niznick, “İmplant dişhekimliğinde değişen gerçekler”, “Kemik ve yumuşak doku seviyesi, tek parça implantlar nerede, ne zaman ve niçin” konulu sunumlar yaptı. İmplantın başarısını etkileyen faktörler, implantın üretim aşamaları ve değişik implant modellerinin farklı endikasyonlara cevap verecek şekilde üretilmesi konusunda katılımcı hekimlere önemli bilgiler aktardı. Dental implant dizaynlarının başlıca hedefinin cerrahi ve restoratif işlemleri basitleştirerek klinik başarıları optimize etmek olduğunu belirten Dr. Niznick, uygun vaka seçimi kombinasyonu ve implantdizaynı tek parça implant kullanımıyla hem tedavi zamanının hem de maliyetin ciddi biçimde azalacağını vurguladı. Niznick ayrıca konferansta, üç farklı tek parça implantın klinik endikasyonlarını ve dizaynlarını tanımlayarak piyasadaki alternatifleri ile implant dizaynı, yüzey bağlantıları ve cerrahi uygulamaları yönünden karşılaştırmasını yaptı.     

 

Türkiye distribütörlüklerini yapan Denta Solaris firmasının böylesine bir organizasyonu geçekleştirerek bilgilerini dişhekimleriyle paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dr. Gerald Niznick,  katılımcı sayısına bakıldığında Türk dişhekimlerinin implantolojiye olan ilgileri konusunda kendisine olumlu mesajlar verdiğini açıkladı. İmplantolojinin yıllar önce alternatif tedavi yöntemlerinden biri olarak gösterildiğini söyleyen Niznick konuşmasına şöyle devam etti: “Günümüzde hastalar kliniklere doğrudan implant tedavisi için gidiyorlar. Dolayısıyla dişhekimleri implantı doğrudan teşhisi konulan bir tedavi olarak hastaya sunuyor. Bu sebeple önümüzdeki süreçte implantolojinin daha da gelişerek tamamen kaçınılmaz bir tedavi şekline bürüneceğini düşünüyorum. Türkiye pazarında distribütörlüğümüzü yapan Denta Solaris hem implant satışlarında hem de organizasyon anlamında kısa bir süre içinde büyük başarılar gösterdi. Şunu gerçekten görmemiz gerekiyor ki implant dişhekimliğinin ciddi anlamda geleceği. Özellikle hasta ve hekimler için kaçınılmaz bir tedavi yöntemi. Eğer hekim kendini implantoloji konusunda geliştirebilirse, bu onun altın bileziği olacak. Hasta sayısını, tedavi kalitesini artırmış olacak.”  

 

Organizyona katılan dişhekimlerine, Implant Direct ve Spectra sistemlerinin global markalar olduğunu ve uzun yıllar süren araştırmalar neticesinde geliştirildiğini anlatmaya çalıştıklarını söyleyen Denta Solaris’in sahibi Mustafa Osmay ise,”Dr. Niznick ABD’de Los Angeles’teki fabrikasının eğitim merkezinde dünyanın her tarafından gelen değişik hekim gruplarına çeşitli seviyelerde kurslar düzenliyor. Kendisi 1982 yılından beri 15 bine yakın dişhekimine implant konusunda eğitim verdi. Konferansımıza ilgi çok güzel. Niznick bilinen biri olduğundan katılım beklediğimiz oranda gerçekleşti” dedi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.