Dentiss Logo

DÖS’te öğrencilerin geleceğine ışık tutuldu

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dişhekimliği öğrencileri, mezuniyet sonrası hayata daha hazır başlamak için "Dişhekimliği Öğrenci Sempozyumu"nda buluştular. Dental İstanbul Kongresi kapsamında 29 Kasım Cumartesi gün ücretsiz olarak yapılan organizasyona katılan öğrenciler hem kendilerine özel hazırlanmış sunumları izledi hem de fuar alanını gezerek fiyatlar ve markalar konusunda bilgi topladılar.
03.12.2008       10.26.53
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dişhekimliği öğrencileri, mezuniyet sonrası hayata daha hazır başlamak için "Dişhekimliği Öğrenci Sempozyumu"nda buluştular. Dental İstanbul Kongresi kapsamında 29 Kasım Cumartesi gün ücretsiz olarak yapılan organizasyona katılan öğrenciler hem kendilerine özel hazırlanmış sunumları izledi hem de fuar alanını gezerek fiyatlar ve markalar konusunda bilgi topladılar.   Değişik dişhekimliği fakültelerinin öğrencilerinin ağırlandığı DÖS’te yapılan renkli sunumlar öğrencileri eğlendirirken bir taraftan da düşündürdü. Günboyu olarak devam eden DÖS’te Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu sunumunu yaptığı “Dişhekimliğinde hayatın gerçekleri”, Prof. Dr. Yegane Güven’in yönettiği Dişhekimliği eğitimde öğrenci araştırmalarının yeri ve önemi paneli”, Dişhekimi Cansun Mert’in “Muayenehane dizaynı ve demirbaş malzeme seçimi”, Dişhekimi Mahmut Demirkan’ın sunduğu “Muayenehaneyi profesyonelce yönetmek” ve Doç. Dr. Bülent Bayraktar’ın konuştuğu “Sağlıklı yaşlanmak için egzersiz”.konular öğrenciler tarafından dikkatle takip edildi.   

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.