Dentiss Logo

Dişhekimleri İstanbul’da lazer konuşacak

2. Congress of World Federation for Lazer Dentistry European Division Meeting 14-17 Mayıs 2009 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde yapılacak. Türk Dişhekimliği’nde Lazer Derneği tarafından organize edilecek ve dört gün sürecek kongrenin bilimsel programında dünyanın çeşitli ülkelerinden lazer konusunda araştırma ve çalışmalar yapan konuşmacılar yer alacak.
30.10.2008       09.49.55

2. Congress of World Federation for Lazer Dentistry European Division Meeting 14-17 Mayıs 2009 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde yapılacak.

 

Türk Dişhekimliği’nde Lazer Derneği tarafından organize edilecek ve dört gün sürecek kongrenin bilimsel programında dünyanın çeşitli ülkelerinden lazer konusunda araştırma ve çalışmalar yapan konuşmacılar yer alacak. Söz konusu bu konuşmacılar, lazerin dişhekimliğindeki yeri ve öneminin yanı sıra lazer ile ilgili son gelişmeleri ve yeni eğilimleri anlatacak. Bilimsel programda şu konu başlıklarında sunum yapılacak:

 

Oral ve maksillofasiyal cerrahide lazer (sert ve yumuşak doku cerrahisi), implantolojide lazer, tedavide lazer (Adeziv teknikler, kavite preparasyonu, diş beyazlatma ve çürük önleme), foto-dinamik terapi, bio-stimulasyon, estetikte lazer, endodontide lazer (Bakteriyel dekontaminasyon, pulpa ve periapikal rejenerasyon, periodontolojide lazer ve temel çalışmalar.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.