Dentiss Logo

Dişhekimleri implant vakalarını tartıştılar

Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Çalışma Kulübü (TDD İÇK) birinci “Vaka Tartışma Toplantısı”nı, Dental İstanbul Kongresi kapsamında 28 Kasım Cuma günü gerçekleştirdi. Altmışın üzerinde dişhekiminin izlediği etkinliğe yıl boyunca yapılan 1. kur uygulamalı implant seminerlerinde yer alan dişhekimleri ücretsiz olarak katıldılar. Ayrıca kongre katılımcısı hekimler içinden dileyenler de toplantıya katılabildi. Organizasyon kapsamında bazı dişhekimleri vakalarını hem moderatör öğretim üyeleri hem de meslektaşlarıyla paylaştılar.
03.12.2008       11.17.07

Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Çalışma Kulübü (TDD İÇK) birinci “Vaka Tartışma Toplantısı”nı, Dental İstanbul Kongresi kapsamında 28 Kasım Cuma günü gerçekleştirdi. Altmışın üzerinde dişhekiminin izlediği etkinliğe yıl boyunca yapılan 1. kur uygulamalı implant seminerlerinde yer alan dişhekimleri ücretsiz olarak katıldılar. Ayrıca kongre katılımcısı hekimler içinden dileyenler de toplantıya katılabildi. Organizasyon kapsamında bazı dişhekimleri vakalarını hem moderatör öğretim üyeleri hem de meslektaşlarıyla paylaştılar. Böylece bir yandan implant yaparlarken yaşadıkları tecrübeleri meslektaşlarına anlatırken diğer yandan vakalarıyla ilgili değerlendirmeleri samimi bir ortamda dinlediler.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.