Dentiss Logo

Dental lazer meraklıları Akdeniz Lazer Kongresi’nde buluşacak

Oral Lazer Uygulamaları Derneği (OLUD) ile lazer dünyasının en güçlü araştırmalara dayalı eğitimler veren International Society for Oral Laser Applications (SOLA) işbirliğiyle organize edilen Akdeniz Lazer Kongresi, 2-4 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul’da, Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Karadeniz ve Akdeniz’e komşu ülkelerdeki lazer derneklerinin işbirliği ve katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyonda, lazer konusunda bilgilerin tazelenmesi, yeni gelişmelerin paylaşılması ve sıcak bir uluslararası ortamda yeni dostlukların kurulması amaçlanıyor.
16.01.2008       09.16.02
Oral Lazer Uygulamaları Derneği (OLUD) ile lazer dünyasının en güçlü araştırmalara dayalı eğitimler veren International Society for Oral Laser Applications (SOLA) işbirliğiyle organize edilen Akdeniz Lazer Kongresi, 2-4 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul’da, Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Karadeniz ve Akdeniz’e komşu ülkelerdeki lazer derneklerinin işbirliği ve katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyonda, lazer konusunda bilgilerin tazelenmesi, yeni gelişmelerin paylaşılması ve sıcak bir uluslararası ortamda yeni dostlukların kurulması amaçlanıyor. Resmi dilin İngilizce olacağı kongrede dişhekimleri, konuşmaları simültane Türkçe çevirilerle takip edebilecek. Akdeniz Lazer Kongresi’nde SOLA Başkanı Prof. Dr. Andreas Moritz, OLUD Başkanı Nükhet Berk, Stewart Rosenberg, Prof  Dr. Sevil Gürgan sunumlar yapacak. Serbest bildirilerin de yer alacağı organizasyonda katılımcılar için 2 Mayıs Cuma akşamı “Hosgeldiniz Kokteyli” ve Boğaz’da tekne turu, 3 Mayıs Cumartesi ise gala yemeği gerçekleştirilecek.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.