Dentiss Logo

Başarı muayenehanelerin kurumsallaşmasında yatıyor

Vestiyer Akademi tarafından organize edilen eğitim seminerleri ve kurslar özellikle mezuniyet sonrasında kendisini geliştirmek isteyen dişhekimleri için pek çok artıyı beraberinde getiriyor. 28-30 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde yapılacak Dental İstanbul Kongresi kapsamındaki seminerler yine hekimler tarafından ilgiyle takip edilecek. Bunlardan biri olan Yönetim ve İşletmecilik Semineri, 28 Kasım Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında yapılıyor.
13.11.2008       11.27.41

Vestiyer Akademi tarafından organize edilen eğitim seminerleri ve kurslar özellikle mezuniyet sonrasında kendisini geliştirmek isteyen dişhekimleri için pek çok artıyı beraberinde getiriyor. 28-30 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde yapılacak Dental İstanbul Kongresi kapsamındaki seminerler yine hekimler tarafından ilgiyle takip edilecek. Bunlardan biri olan Yönetim ve İşletmecilik Semineri, 28 Kasım Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında yapılıyor. Dişhekimi Mahmut Demirkan’ın vereceği ve en fazla yirmi kişinin katılabileceği seminerde şu konu başlıkları işlenecek:

 

Muayenehanelerde profesyonel yönetim (İnsan kaynakları yönetimi, müşteri ilişkileri, finans, malzeme ve stok yönetimi, marketing, toplam kalite yönetimi kuralları ile mükemmel organizasyonu kendi kliniğinizde kurmak), Kurumsallaşma (Büyüme stratejilerinin akılcı planlanması, en küçük birimler bile kurumsallaşma felsefesi sayesinde bir büyüme ivmesi kazanabilir), Muayenehanede sistem kurmak (Hekim olmasa da sanki varmışçasına işlerin devamlılığını sağlamak, profesyonel bir işletme mantığıyla kurulan sistem sayesinde hekimin muayenehaneye bağımlılığını azaltmak), Kaliteli hizmet sunumu (Toplam kalite yönetimi çerçevesinde sürekli iyileştirme süreçleri ile sunduğunuz hizmette kalite standartlarını korumak ve artırmak).

 

Katılım ücretinin 250 YTL (KDV Dahil) olduğu Yönetim ve İşletmecilik Semineri’ne katılan dişhekimleri günboyu sürecek eğitimin yanı sıra, eğitim doküman ve materyalleri, açık büfe öğle yemeği, molalarda sınırsız çay-kahve servisinde yararlanabilecekler. Eğitim sonunda katılımcılara birer adet sertifika verilecek. Katılım ücretini kredi kartıyla ödemek isteyenler, 3 taksit avantajından da yararlanabiliyorlar.

 

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: Gülşah Kara (0212) 274 96 60,   www.dentalistanbul.com


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.