Dentiss Logo

İki fuar bir arada

SAUDI HEALTHCARE 2007 (Suudi Arabistan 14. Uluslararası İlaç, Sağlık, Dişçilik, Tıbbi Ürünler ve Laboratuvar Malzemeleri Fuarı ve Sempozyumu) ve SAUDI HOSPITAL 2007 (Suudi Arabistan Uluslararası Hastane Ekipmanları ve Mobilyaları Fuarı) aynı anda 20- 23 Mayıs 2007 tarihleri arasında Cidde, Suudi Arabistan’da gerçekleştirilecek. ‘Al Harithy Company for Exhibitions Ltd.’ tarafından organize edilen fuar, Cidde Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı’nın himayesinde yapılacak.
12.11.2007       13.54.10
SAUDI HEALTHCARE 2007 (Suudi Arabistan 14. Uluslararası İlaç, Sağlık, Dişçilik, Tıbbi Ürünler ve Laboratuvar Malzemeleri Fuarı ve Sempozyumu) ve SAUDI HOSPITAL 2007 (Suudi Arabistan Uluslararası Hastane Ekipmanları ve Mobilyaları Fuarı) aynı anda 20- 23 Mayıs 2007 tarihleri arasında Cidde, Suudi Arabistan’da gerçekleştirilecek. ‘Al Harithy Company for Exhibitions Ltd.’ tarafından organize edilen fuar, Cidde Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı’nın himayesinde yapılacak. Satış yapma, yerel acente bulma, distribütörlük veya temsilcilik verme konularında oldukça verimli geçmesi beklenen fuara ithalatçılar, acenteler, distribütörler, cerrahlar, uzmanlar, doktorlar, sağlık görevlileri, hemşireler, hastane sahipleri ve yöneticileri, sağlık sektörü ile ilgili firma yöneticileri ile ilaç sanayi sektöründe çalışan idareciler katılacaklar. Tıbbın her dalında mekanik ya da elektro- medikal yöntemlerle teşhise yardımcı olan alet, gereç, sistem sunan kurumlar, hastane donanımı, ekipmanları, malzemeleri yönünden mal / hizmet üreten kuruluşlar, ameliyat cihaz, aletleri ve ameliyathane donanımları, acil bakım ve yoğun bakım ekipmanları, oftalmik ürün, cihaz, sistem üreticileri, ortopedik cihaz ve protezler, diyaliz makineleri, fizik tedavi, rehabilitasyon alet, gereç ve sistemleri, monitör sistemleri ve monitörler, nükleer, medikal, diagnostik ekipmanlar, bir kullanımlık malzeme üreticileri, beşeri ilaç üreticileri, diyet ürünleri, ambulanslar, ameliyathane cihazları-alet ve donanımları, emar ve tomografi cihazları, masaj aletleri ve ekipmanlarının sergileneceği fuar, 20 Mayıs Pazar günü 17:00- 22:00; 21- 22- 23 Mayıs günleri ise sabah 10:00- 13:00 öğleden sonra 17:00- 22:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Ulusal ve uluslararası firmaların stant kuracağı fuara, 2005 yılında, Avustralya, Belçika, Brezilya, Çin Halk Cumhuriyeti, Mısır, Hindistan, Kore, Malezya, Pakistan, Suudi Arabistan, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri ve İngiltere’den toplam 100 den fazla firma katılmıştı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.