Dentiss Logo

Diş Protez Laboratuvarlarına Sertifika Eğitimi Yapıldı

Samsun'da, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanarak yürürlüğe giren "Diş Protez Laboratuvarlarında Çalışan Yardımcı Personelin Eğitimi"ne katılanlara sertifikaları verildi.
10.06.2013       11.51.45
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Diş Hastanesi konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde, sağlık sektörünün, hata kabul etmeyen alanların başında geldiğini söyledi.

Sağlık sektöründe dişin, hassas konuların başında geldiğini aktaran Aksoy, "Bu alanda çalışmaya başlamış ancak yeterli eğitimi almamış kişilere bu kursun verilmesi, sağlık hizmetlerinde sunulan kalitenin daha üst noktalara taşınmasında çok önemli bir unsur olarak karşımızda duruyor" dedi.

Vali Aksoy eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy eğitimi veren sağlık personeline çiçek taktim etti. Ardından protokol üyeleri sertifikalarını almaya hak kazanan 163 kişiye belgelerini verdi.

Programa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Rıza Aydın, Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, Samsun Halk Sağlığı Müdürü Ertan Uzun, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve çok sayıda sağlık personeli katıldı.

Kaynak: AA-İHA


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.