Dentiss Logo

Dental İstanbul

  2002 yılından beri düzenlenen Türk Dişhekimliği Dergisi Uluslararası Bilimsel Kongresi ile geçen yıl diş teknisyenlerine yönelik ilk kez düzenlenen Labodent’06 kongresini ve bu yıl ilk kez düzenlediği Öğrenci Sempozyumu’nu birleştiren Vestiyer Yayın Grubu, beş gün süren Dental İstanbul etkinliklerini büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Dişhekimliği öğrencileri, diş teknisyenleri, dişhekimleri ve sektör firmalarını buluşturan ‘Dental İstanbul’ sektörün her kesiminden büyük ilgi gördü.
15.11.2007       14.52.34

2002 yılından beri düzenlenen Türk Dişhekimliği Dergisi Uluslararası Bilimsel Kongresi ile geçen yıl diş teknisyenlerine yönelik ilk kez düzenlenen Labodent’06 kongresini ve bu yıl ilk kez düzenlediği Öğrenci Sempozyumu’nu birleştiren Vestiyer Yayın Grubu, beş gün süren Dental İstanbul etkinliklerini büyük bir başarıyla gerçekleştirdi.

 

Dişhekimliği öğrencileri, diş teknisyenleri, dişhekimleri ve sektör firmalarını buluşturan ‘Dental İstanbul’ sektörün her kesiminden büyük ilgi gördü.

 

Dental İstanbul Kongresi, 25 Ekim Perşembe günü Kongre Başkanı Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu’nun açılış konuşmasıyla start aldı. Açılış konuşmasında Dental İstanbul Kongresi’ne gelinen süreç hakkında kısaca bilgi veren Katiboğlu, bu kongreyle İstanbul’u dünyanın önemli dental kongre merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

 

Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda 60’ın üzerinde firma, Dental İstanbul Fuarı’nda (DİF) ürünlerini sergileme imkânı buldu. Çok sayıda kurs ve seminerin birlikte yapıldığı 5 gün boyunca 2500’ün üzerinde fuar ziyaretçisi ve kongre katılımcısı DİF’i ziyaret etti.

 

Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa’dan da ziyaretçi ve katılımcıların yer aldığı organizasyonda ulusal ve uluslararası üne sahip pek çok konuşmacı sunum yaptı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.