Dentiss Logo

3. Bilimsel Bölge Toplantısı Adana’da yapılacak

100.yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilimsel bölge toplantılarının üçüncüsü olan Adana Bilimsel Bölge Toplantısı, 17-18 Ekim 2008 tarihlerinde Adana Hilton Otel`de yapılacak. Adana`da iki gün boyunca sürecek toplantılarda, yoğun bir program dişhekimlerini bekliyor. Toplantının bilimsel oturumunda protetik diş tedavisinde başarılı olmak için dikkat edilecek noktalar, implant üstü protezler, endodontik tedavide başarıyı etkileyen faktörler, restoratif dişhekimliği ve diş beyazlatma konuları ayrıntılarıyla ele alınacak.
13.10.2008       12.02.49

100.yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilimsel bölge toplantılarının üçüncüsü olan Adana Bilimsel Bölge Toplantısı, 17-18 Ekim 2008 tarihlerinde Adana Hilton Otel`de yapılacak.

 

Adana`da iki gün boyunca sürecek toplantılarda, yoğun bir program dişhekimlerini bekliyor… Toplantının bilimsel oturumunda protetik diş tedavisinde başarılı olmak için dikkat edilecek noktalar, implant üstü protezler, endodontik tedavide başarıyı etkileyen faktörler, restoratif dişhekimliği ve diş beyazlatma konuları ayrıntılarıyla ele alınacak. Ayrıca implant üstü overdenture, nikel titanyum döner aletler ve beyazlatmanın günümüzdeki uygulama ve çeşitleri konularında kurslar düzenlenecek.  Dişhekimliği, ilaç ve farklı sektörlerden firmaların katılımı ile gerçekleşecek expodental sergisi de dişhekimleri ile buluşacak.

 

Toplantı kapsamında 18 Ekim Cumartesi günü Adana Dişhekimleri Odası`nda ücretsiz olarak dişhekimi yardımcısı ve dişhekimi teknisyeni eğitimi de düzenlenecek.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.