Dentiss Logo

19. Uludağ Sempozyumu Ocak ayında yapılıyor

Bursa Dişhekimleri Odası 19. Uludağ Sempozyumu 15-17 Ocak 2010 tarihlerinde Uludağ Kartanesi Otel’de yapılacak. Dişhekimlerinin yanı sıra ailelerinin de katılabileceği etkinlik bilimsel programının yanında sosyal yönüyle de ilgi çekecek. Konusunda yetkin bilim insanlarının sunumlarından oluşan bilimsel program şöyle:
11.11.2009       10.59.36
Bursa Dişhekimleri Odası 19. Uludağ Sempozyumu 15-17 Ocak 2010 tarihlerinde Uludağ Kartanesi Otel’de yapılacak. Dişhekimlerinin yanı sıra ailelerinin de katılabileceği etkinlik bilimsel programının yanında sosyal yönüyle de ilgi çekecek. Konusunda yetkin bilim insanlarının sunumlarından oluşan bilimsel program şöyle: Dr. Şebnem Türkün “Pasterior kompazitlerde uzun dönem başarının sırları”, Prof. Dr. Murat Türkün “Her yönüyle diş beyazlatma tedavileri”, Dr. Haşmet Gökdeniz “İmmediyat implantasyon ve immediyat yükleme”, Dr. Arzu Denizcioğlu “İmplantüstü protez”, Doç. Dr. Bahar Sezer “Dişhekimliği cerrahisinde greft materyallerinin yeri ve önemi”.    

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.