Dentiss Logo

Zorunlu Hekim Mesleki Sorumluluk Sigorta Poliçenize bir yıllık dergi aboneliği hediye

Vestiyer Yayın Grubu ile Zer Sigorta arasındaki özel anlaşma kapsamında, zorunlu hekim sorumluluk sigortasını Anadolu Sigorta güvencesiyle Zer Sigorta’dan yaptıran diş hekimlerine en güzel dört mesleki dergiden biri bir yıl boyunca hediye.
11.06.2012       14.24.02
Vestiyer Yayın Grubu ile Zer Sigorta arasında çok özel bir işbirliği yapıldı.

Bu sayede “Hekim Mesleki Mali Sorumluluk Sigortası”nı ANADOLU SİGORTA güvencesiyle Zer Sigorta’dan yaptıran dişhekimleri, en iyi dört diş hekimliği dergisinden dilediğine bir yıllık ücretsiz abone oluyor.

Vestiyer Yayın Grubu ile Zer Sigorta arasındaki özel anlaşma kapsamında, zorunlu hekim sorumluluk sigortasını Anadolu Sigorta güvencesiyle Zer Sigorta’dan yaptıran diş hekimlerine en güzel dört mesleki dergiden biri bir yıl boyunca hediye.

SADECE POLİÇE ÜCRETİ ÖDEYİN

Sadece poliçe ücretini ödeyerek, hem sigorta poliçesine hem de 80-89 TL değerinde bir yıllık dergi aboneliğine sahip olacaksınız:



- Dişhekimliği Dergisi (Yıllık abone ücreti: 89 TL)
- Estetik&İmplant (Yıllık abone ücreti: 85 TL)
- Dental Labor (Yıllık abone ücreti: 80 TL)
- Roots (Yıllık abone ücreti: 85 TL)

Dergiler hakkında daha fazla bilgi için avm.dentiss.com sayfalarımıza bakabilirsiniz.


FİYAT FARKI YOK.
ANADOLU SİGORTA FARKI VAR.


Türkiye sınırları dahilinde, yasal çerçevede faaliyet gösteren bütün sigorta şirketleri, “Hekim Sorumluluk Sigortası”nı aynı fiyattan yapmakla yükümlüdür. Yani poliçe için ödenecek meblağ, devlet tarafından belirlenmekte, sigorta şirketleri bu bedellerin altında veya üstünde bir ücret talep edememektedir.

Bu yüzden poliçenizi yaptırırken, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, hangi sigorta şirketinden hizmet aldığınızdır.

Türkiye İş Bankası’nın bir kuruluşu olan Anadolu Sigorta, size ihtiyacınız olan güven duygusunu yeterince hissettirecek güçte bir kurumdur.


DETAYLI BİLGİ İÇİN

Hem Hekim Sorumluluk Sigortası hakkında, hem de diğer bütün sigortacılık konularında Zer Sigorta’yı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca bu kampanya hakkında bilgi almak ve poliçenizi yeniletmek için de Zer Sigorta ile irtibata geçebilirsiniz:

Tel: (212) 482 60 12
Faks : (212) 482 52 80
GSM : (532) 453 57 07
[email protected]



Zorunlu Hekim Mesleki Sorumluluk Sigortanızı yaptırmayı unutmayın

Bilindiği gibi, 30 Temmuz 2010 tarihinden itibaren, serbest veya kamuda çalışan bütün dişhekimlerinin “Hekim Mesleki Mali Sorumluluk Sigortası” yaptırması kanunla mecburi hale getirilmiştir.

Bu kapsamda, diş hekimleri de, mesleki hatalara karşı kendilerini korumak üzere, zorunlu mesleki sigorta yaptırmak zorundadırlar.

Bir yıllık sürelerle yapılan sigortanın, her yıl düzenli olarak yenilenmesi gerekmetedir.

Zorunlu hekim sigortaları hakkında daha fazla bilgi için bu linki izleyebilirsiniz.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.