Dentiss Logo

YÖK Başkanı Saraç, Diş Hekimliği Fakültelerinin Dekanları ile Görüştü

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Diş Hekimliği Fakülteleri’nin Dekanları ile bir video konferans gerçekleştirdi. Görüşmede uygulamalı derslerin ağırlıkta olduğu Diş Hekimliği eğitiminde yeni sürecin neler getireceği ele alındı.
01.06.2020       16.31.17

Kovid-19 pandemisi nedeniyle 23 Mart tarihinden beri Diş Hekimliği Fakülteleri’nde uzaktan eğitim ile dersler gerçekleştiriliyor. Öğretim görevlilerinin gayretli çalışmaları ile bir haftalık kısa bir hazırlık ile uzaktan eğitim sürecine adapte olan Diş Hekimliği Fakülteleri, uygulamalı derslerin ağırlıkta olduğu bu bölüm için önemli bir sınav vererek sorunların ve belirsizliğin üstesinden gelmeye çalışıyor.

Son olarak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Diş Hekimliği Fakülteleri’nin Dekanları ile bir video konferans gerçekleştirildiğini Twitter hesabından duyurdu. Video konferansta, pek çok belirsizliğin olduğu uzaktan eğitim, normalleşme sürecine geçilmesi ile yapılacaklar ve yeni yol haritası ele alındı. Video konferansın detayları henüz paylaşılmazken, Saraç salgın sürecindeki gayretleri nedeniyle Dekanlara teşekkür etti.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.