Dentiss Logo

Yenilikçi Teknoloji Sunan IZEN İmplantları

Ar-Ge’ye 20 yıldan fazla zaman harcayan araştırmacılar tarafından 2016 yılında kurulan IZEN Implant, hastalara en iyi sonucu sağlamak için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyor.
23.12.2021       15.44.50

IZEN implant, yakın zamanda, Zenex Multi ve Zenex Plus'ın üst düzey teknolojisi ile ürün yelpazesi oluşturarak daha uygun, kararlı ve optimize edilmiş implant sistemi sağladı.

Zenex Multi

Konik gövde tasarımı primer stabilitenin korunmasını sağlar. Geniş yiv yapısı sayesinde implant dikey boyutunu kontrol etmek kolaydır. Kemik kaybı önlenir. 0.8 mm yiv aralığı, iç yapı bağlantısının genişliğini korur. Kolay implant uygulaması sağlarken implant uygulama süresinin azaltılmasına yardımcı olur. SLA yüzey ile 2-3 µm (mikron) pürüz derinliğinde asit içermeyen güvenli yüzey şekli sunar. ICP/IC analizi ile diğer implantlardan daha yüksek güvenlikli olduğu kanıtlanmıştır.

Geniş apikal çap sayesinde implantın apex bölgesinde primer stabilite sağlanır. Kesici helix ucu ile de uygulama esnasında aşırı torklanma önlenir, kan akışı sağlanarak osseointegrasyon süresi kısalmış olur.

Zenex Plus

Zenex Plus’ın, Zenex Multi ile ortak özelliklerinin dışında ayırıcı özellikleri de bulunmaktadır. Üst yiv yapısı sayesinde implant dikey boyutunu kontrol etmek kolaydır. Kemik kaybı önlenir. Vida yiv yapısı ile yumuşak kemikteki yoğunluk sağlanır. Yukarı yönde uzanan gelişme gösterir. 1 mm yiv aralığı, iç yapı bağlantısının genişliğini korur.

IZEN Implant: +90 216 474 43 73 / www.izenimplant.com

 

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.