Dentiss Logo

Yeni Sayının Kapak Konusu: Diş Hekimliğinde İnovasyon ve İhracat

Dişhekimliği Dergisi’nin 142’nci sayısı, inovasyon kapak konusu ile dental sektördeki yenilikleri ele alıyor. Buluşlarını ürüne dönüştürenlerin hikayeleri, özel röportajlar ve uzman görüşleri, sektöre ilham verecek. Yeni sayıda bilimsel makaleler ve diş hekimlerine özel dair haberler de okurları bekliyor.
16.06.2021       12.21.04

Dişhekimliği Dergisi’nin 142’nci sayısı, inovasyon ihracat kapak konusu ile yayımlandı. Kapak Konusu içerisinde, Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) Başkanı Erkan Uçar ve DİŞSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Uysal’ın röportajları, sektör hakkında önemli değerlendirmeler içeriyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nde Patent ve Teknoloji Transfer Uzmanı Volkan Okutan ise teknoloji transferi hakkında değerli bilgiler paylaştı. Bu röportajda dental sektördeki firmaların, nasıl üniversiteler ile birlikte çalışabileceğinin yanıtlarını bulmak mümkün. Yerli üreticiler ise kendi deneyimlerini ve “Made in Turkey” etiketi kullanmanın gururunu anlattı.

Bilimsel makaleler içerisinde, Dt. Sevgin Şen ve Dt. Elif Beycan Şen’in “Diş Hekimliğinde Yapay Zeka Destekli Estetik Tedaviler ve Olgu Sunumları”, Dt. Seyhan Akar’ın “Dört Elli Diş Hekimliği ve Ergonomi” başlıklı makalesi, Ege Bora Eciroğlu, Yasin Emir Şimşek ve Doç. Dr. Mustafa Gündoğar’ın “Oral Kavitenin Ağız Çalkalama ve Bakım Suyu ile Covid-19’dan Dekontaminasyonu” başlıklı derlemesi ve Dr. H. Derya Arıcan Göktaş’ın “Covid-19 Aşı Çalışmaları” makalesini ilgiyle okuyacağınızı tahmin ediyoruz.

REKLAM

Av. Tutam Turhan’ın “Mali Sorumluluk Sigortası ve Hekimlerin Dikkat Etmesi Gereken Konular” konulu makalesi ile Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir’in “Hekim - Diş Hekimi ve Hasta İlişkilerinde Karakter Yapılarının Önemi ve İrdelemeler” başlıklı makaleleri de önemli bilgiler içeriyor. Ürün tanıtımları, güncel haberler, eğitim sayfaları ve kitap tanıtımları da diş hekimlerinin dergide bulacaklarından bazıları…


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.