Dentiss Logo

Yeni Sayının Kapak Konusu: Dijital Diş Hekimliği

Dişhekimliği Dergisi’nin 147’nci sayısı yayınlandı. Dergide, diş hekimliğinin tarihi ve geleceğine ışık tutan makaleleri bir arada bulmak mümkün. İlk Çağlardaki Fosil Dişler, Diş Hekimliğinde 3 Boyutlu Baskı, Dijital Renk Seçimi, Masseter Kasına Botulı̇num Toksı̇nı̇ Uygulaması dergide bulabileceğiniz makalelerden sadece birkaçı… Dergi, ilk 30 gün boyunca tüm okurlar için ücretsiz.
04.04.2023       17.39.02

Türkiye’nin diş hekimleri ve dental sektör için sunulan ilk dergisi, 147’nci sayısı ile Vestiyer Yayın Grubu’nun dijital kütüphanesine eklendi. Dişhekimliği Dergisi’nin yeni sayısı, Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu’nun Konuk Editörlüğü ile hazırlandı. Kapak konusu olarak dijital diş hekimliğinin işlendiği dergide, bu kapsamda 2 makale yer alıyor.

Yeni sayıda, bilimsel makalelerin yanı sıra güncel haberler, ürün tanıtımları, eğitim sayfası ve röportajlar da yer alıyor. Mekan Tasarımı sayfalarında Mimar Şule Ertürk Diş Klinikleri için Deprem Tedbirleri hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Mehmet Ali Kılıçarslan ise Türk bilim insanları tarafından geliştirilen Dental Evren’i anlattı.

Dergi ilk 30 gün boyunca, VYG Dijital Kütüphane’de tüm okurlara açık olacak. Bir ücretsiz üyelik açıp, 30 gün okuyabilirsiniz. Sonrasında, bilimsel yayıncılığı desteklemeniz bizi mutlu eder. Tüm dergilerimizi kapsayan yıllık abonelik ücreti sadece 200 TL. Hemen okumaya başlamak için www.vyg.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Sayıdaki Makaleler

Kapak Konusu

Diş Hekimliğinde Eklemeli Üretim (3 Boyutlu Baskı) ve Uygulamaları

Prof. Dr. Mine Dündar Çömlekoğlu, Prof. Dr. M. Erhan Çömlekoğlu

Renklerin Sayısal Dili: Diş Hekimliğinde Dijital Renk Seçim Yöntemleri

Prof. Dr. Çağrı Ural, Doç. Dr. Necati Kaleli, Uzm. Dt. Nurşen Şahin, Cdt. Taylan Sarı

Araştırma

Masseter Kasına Botulinum Toksini Uygulaması: Tek veya Çok Nokta…

Prof. Dr. Nilsun Bağış, Dr. Dt. Melike Camgöz

Vaka

Elektronik Kondilografi Ölçümleri Kullanılarak Ortalama Bennett Açısından Sapma Miktarı Analizi: Klinik Çalışma

Dr. Andi Dragus, Prof. Dr. Mihai Augustin, Dr. Gabriela Tanase, Doç. Dr. Mihai Mitariu

Araştırma

Kron İmplant ve Kron Kök Oranının Kısa, Standart İmplant ve Diş Çevresindeki Stres Dağılımının Fotoelastik Stres Analizi ile Değerlendirilmesi

Doç. Dr. Gülsüm Sayın Özel, Dr. Gamze Alnıacık İyidoğan, Prof. Dr. Özgür İnan

Etik

Prehistorik ve İlkçağlarda Fosil Dişler ve Diş Tedavilerine Genel Bir Bakış

Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.