Dentiss Logo

Yeni Sayıda Kapak Konusu: İmplant Üstü Protezler

Dişhekimliği Dergisi’nin 146’ncı sayısı çıktı. Yeni sayıda, kapak konusu son yıllarda sıklıkla uygulanan implant üstü protezler oldu. Prof. Dr. Özgür İnan’ın sayı editörlüğünde hazırlanan dergide, diş hekimleri için bilimsel makaleler, haberler ve röportajlar sunuluyor.
11.11.2022       14.17.30

Vestiyer Yayın Grubu’nun diş hekimleri ve dental sektör ile buluşturduğu Dişhekimliği Dergisi’nin yeni sayısı hazır. İmplant destekli protezler konusundaki çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Özgür İnan’ın sayı editörü olarak imza attığı Dişhekimliği Dergisi’nde, değerli hocaların makaleleri yer alıyor.

Prof. Dr. İnan, editör yazısında kapak konusunu, “Günümüz diş hekimliğinin ana amacı, hastaların fonasyon, fonksiyon ve estetik ihtiyaçlarını karşılayarak stomatognatik sistemi sağlıklı duruma getirmektir. Konvansiyonel hareketli protezlerden memnun olmayan hastalar için implant destekli protezler standart bir tedavi olarak günümüzde ilk tercih olarak yerini almıştır. Bu durum özellikle tam dişsiz hastalar için çok daha önemli hale gelmektedir. Bu sayıda, son yıllarda sıklıkla uygulanan implant destekli protezler konusunda çok değerli bilgilere yer verilmiştir” sözleriyle açıklıyor.

3 Kapak Makalesi, 3 Genel Makale

Dr. Dt. İkbal Leblebicioğlu Kurtuluş, Dt. Rabia Kılıçaslan ve Prof. Dr. Kerem Kılıç tarafından hazırlanan “Tam Dişsizlikte İmplant Üstü Protez Planlama Seçenekleri”, Prof. Dr. Övül Kümbüloğlu’nun “İmplant Üstü Protezlerde Vida Neden Kırılır? Nasıl Çıkartılır?” makalesi, Prof. Dr. Ali Murat Kökat’ın “İmplantolojide Dijital Dişhekimliği Uygulamalarında Monolitik Restorasyon Konsepti” başlıklı çalışmaları, bu kapak konusu kapsamında sunuluyor.

Ayrıca Doç. Dr. İbrahim Şevki Bayrakdar’ın “Diş Hekimliği Eğitimi ve Klinik Pratiğinde Yapay Zeka”, Diş Hekimi Seyhan Akar’ın “Dental Anksiyete” ve Arb. Av. Tutam Turhan’ın “Kanun Değişikliğinin Sağlık Çalışanlarının Ceza Soruşturmalarına Etkileri” başlıklı makaleleri de dergide bulabilecekleriniz arasında.

Ürün tanıtımları ve diş hekimliğine dair haberlerin yer aldığı dergide, Mali Müşavir Veli Ensar Yurduseven’in “Diş Kliniklerinde Vergi Yönetimi Nasıl Olmalı?” konulu röportajı ve Prof. Dr. Ece Eden ile ART el aletleri hakkında gerçekleştirdiğimiz özel röportaj da ilginizi çekebilir.

Dergiyi Nasıl Okuyabilirim?

Vestiyer Yayın Grubu dergilerine aboneliğiniz başlatıldıysa, www.idealonline.com.tr sitesine giriş yaparak hem yeni sayıları hem arşivde yer alan dergileri okuyabilirsiniz. Abone olmak için Vestiyer Yayın Grubu’nun 0212 481 02 20 numaralı telefonuna ulaşabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.