Dentiss Logo

Yeni Sayıda Kapak Konusu: Dental Lazerler

Dişhekimliği Dergisi’nin 144’üncü sayısı, dental lazerleri konu alıyor. Bilimsel makaleler ve sektörün önde gelenlerinin tavsiyeler sunduğu röportajlar, hem aktif olarak dental lazerleri kullanan diş hekimlerine hem de yeni tanışacaklara kapsamlı bilgiler verecek.
03.02.2022       11.12.51

Vestiyer Yayın Grubu tarafından, 30 yılı aşkın süredir kesintisiz hazırlanan Dişhekimliği Dergisi’nin yeni sayısında kapak konusu, dental lazerler. Sert ve yumuşak dokuda kullanılan dental lazerlerin birçok türü ve kullanımda sağladığı pek çok avantaj var. Her geçen gün kullanımı yaygınlaşan bu teknoloji hakkında yenilikleri öğrenmek isteyenler ve ilk kez tanışacak olanlar, dosya konusunda kapsamlı bilgiler bulabilir. Prof. Dr. Hakkı Tanyeri’nin “Oral Cerrahide Lazer Uygulamaları” ve Prof. Dr. Tosun Tosun’un “Diş Hekimliğinde Lazer Uygulamaları” başlıklı makaleleri, kapak konusu içerisinde dikkat çekiyor.

Lazerler konusundaki deneyimi ile öne çıkan isimlere de lazer türlerini, lazer seçerken dikkat edilmesi gerekenleri ve bu cihazların ömrünü uzatmak için tavsiyelerini sorduk. Unimed’in kurucusu Enver Atalı, Onur Dental Genel Müdürü Halil Tolunbike ve verdiği ileri seviye lazer eğitimleri ile tanınan Diş Hekimi Zafer Kazak, sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

Derginin 144’üncü sayısında, kapak konusu dışında da birçok makale okurları bekliyor. Dr. Öğr. Üyesi Burak Yazıcı, “Odontojenik Kistin Silikon Ölçü Materyali Kullanılarak Dekompresyonu” başlıklı olgu sunumunu kaleme aldı. Diş Hekimi Seyhan Akar, “Ağız Bakımı Bilgisi” makalesinin ilk bölümünü dental asistan sayfaları için hazırladı. Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir’in “Sağlık Hakkı ve Önemi Üzerine İrdelemeler” başlıklı etik makalesi ve Avukat Tutam Turhan’ın “Mesleki Sorumluluk Poliçesi Değişikliği ve Hekimlere Avukat Seçme Özgürlüğü” başlıklı makalesi de ilginizi çekebilecek konular arasında yer alıyor.

Mekan tasarımı sayfaları, eğitimler, kitap ve ürün tanıtımları, kısa haberler ve firma röportajları da yeni sayının zengin içeriğinde. Henüz dergiye abone olmadıysanız, buradan e-dergi aboneliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Daha iyi bir diş hekimliği için çalışan Vestiyer Yayın Grubu’nun yıl boyunca sunduğu tüm dergilere, 150 TL’lik e-dergi bedeli ile abone olmak mümkün.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.