Dentiss Logo

Vestiyer Yayın Grubu’nda E-Sertifika Dönemi Başlıyor!

Vestiyer Yayın Grubu (VYG) etkinliklerinde yeni bir dönem başlıyor. Bundan böyle VYG’ye ücretsiz üye olarak katılmış olduğunuz tüm etkinliklerin sertifikalarına sistemden ulaşabileceksiniz.
13.06.2017       12.10.50
Bundan böyle VYG web sayfasına ücretsiz üye olarak, katıldığınız tüm etkinlik, kongre, eğitim ve seminerlerin elektronik sertifikalarına, online ortamda, bilgisayar ve internet bağlantısı olan her yerden ulaşabilecek, dosyayı bilgisayarınıza veya flash diskinize kaydedebileceksiniz.

Katılım Sertifikanızı Nasıl Alacaksınız?
Bu sorunun cevabı için hazırladığımız kısa videoyu şu an buraya tıklayarak izleyebilir, görsel içerikli metin anlatım için habere devam edebilirsiniz.


BÜTÜN SERTİFİKALARINIZ AYNI ADRESTE, SİZİN İÇİN ARŞİVELENİYOR


Vestiyer Yayın Grubu ilk e-sertifikalarını, 28-30 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlediği “II. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu"nun katılımcılarına veriyor.

Burada önemli olan kayıt yaptırdığınız zaman vermiş olduğunuz e-posta adresi ile sisteme üye olmak. Eğer sempozyuma katıldıysanız, sertifikanız şu anda sistemde…

II. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu katılım sertifikalarınıza bu linkteki adımları takip ederek kolayca ulaşabilir, bilgisayarınıza indirebilir, kağıda dökebilirsiniz. Detaylar için hemen bu linki tıklayın.


Sertifikanızı bilgisayarınıza veya flash diskinize kaydedebilir, üyelik ekranınıza dilediğiniz zaman, dilediğiniz yer ve bilgisayardan erişebilirsiniz. Belgenizi kendi ofis yazıcınızdan kağıda dökebileceğiniz gibi, fotoğrafçı, ozalit merkezi ve baskı yapan tüm kırtasiyelerden çıkış alabilir, kullanabilirsiniz.

Tüm sorularınız için 0212 481 02 20 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


GREATIST SERTİFİKALARINIZA DA SİSTEMDEN ULAŞABİLECEKSİNİZ


27-29 Ekim 2017 tarihinde düzenleyeceğimiz 15. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi'nin sertifikalarını da aynı şekilde, kolayca alabilecek, arşivleyebilecek ve dilediğiniz miktarda çıktı alıp kullanabileceksiniz.

Bu arada, henüz GREATIST 2017 kaydınızı yaptırmadıysanız bu linki takip ederek detayları öğrenebilir 0212 481 02 20 numaralı telefondan Elif Taman, Ergül Kaya veya Elvan Genç ile görüşebilirsiniz.


Haber,Video&Fotoğraflar: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.