Dentiss Logo

VESTA'dan Kurs Maratonu

‘Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası sürekli eğitim’ anlayışı ile eğitim seminerleri ve kurslar düzenleyen VESTA | Vestiyer Akademi, gerçekleştirdiği son eğitim ile sektördeki başarısını bir kez daha kanıtladı. VESTA ekibinin itinalı çalışmaları ile hazırlanan organizasyon serisi 8-10 Kasım tarihlerinde devam ettirildi.
14.11.2013       17.13.54
Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimi Yoğun İlgi Gördü
Bugüne kadar Londra’da düzenlenen Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimleri bu kez bir ilk gerçekleştirilerek İstanbul’da yapıldı. Uzmanlar eşliğinde konu anlatımlı ve uygulamalı olarak üç gün boyunca sürdürülen eğitimlerde kontenjan 25 kişi ile doluydu. Eğitimleri Dr. David Taylor ve Lady Lisa Moore verdi.

Eğitim konuları olarak Botoks Temel Seviye Eğitimi’nde glabella, alın, gözler, göz altı - burun çevresi ve daha karmaşık olgular; Botoks İleri Seviye Eğitimi’nde alt-yüz bölgesi, boyun, oral-fasiyal endikasyonlar ve tedavileri anlatıldı. Dermal Dolgu Temel ve İleri Seviye Eğitimleri’nde ise nasolabial bölge, dudaklar, ağız köşeleri, yanaklar, çene hattı ve glabella endikasyonları ele alındı.

Eğitim seminerinin son günü uygulama kısmına geçildi. Gönüllü modeller üzerinde tüm bölgelerde uygulama imkanı bulan katılımcı hekimler, eğitim sonunda sertifikalarını aldı.

Temel İmplant Eğitimi Hekimlere Cesaret Verdi

Eş zamanlı olarak Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimi’nin yanı sıra VESTA, İmplantoloji Temel Eğitimi’ne de imza attı. Diş hekimliği implantı konusunda seçkin isimlerden Prof. Dr. Bahadır Giray ve Prof. Dr. M. Kemal Ünsal tarafından verilen implantolojiye giriş eğitimi 20 diş hekiminin katılımıyla gerçekleştirildi.

İmplant uygulamaya başlamak veya bilgi ve deneyimlerini geliştirmek isteyen hekimler, üç gün boyunca teorik ve pratik eğitim gördü. Greft materyalleri, greftleme teknikleri, sinüs yükseltme gibi konularda yapılan sunumların sonrasında uygulama kısmına geçildi. Sarp Dental sponsorluğunda Camlog implantları ile model çene üzerinde implant uygulaması yapan hekimler, pratik kazandı. İleri vakalara hazırlık olarak temel konuların ele alındığı eğitimden hekimler sertifikalarıyla memnun bir şekilde ayrıldı.

Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimi Katılımcı Görüşleri:

Umut Değirmen

VESTA gerçekten bu işi çok iyi yapıyor. Yılların deneyimi ile bizlere yine güzel bir eğitim hazırlanmış. Özellikle uygulama olması çok avantajlı oldu. Şimdi hastalarım uygulama bekliyor. Botoks ilacını ecza depolarından isteyip en kısa zamanda başlayacağım. Teşekkürler.

Erdem Kaya
Memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Eğitim çok güzeldi. Her yönüyle çok beğendim. Bir dahaki seminere katılması için eşime ve arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim. Eğitmenlerimiz de üç gün boyunca bizimle ilgilendiler. Faydalı konuları paylaştılar. Gayet verimli bir organizasyondu.

Gülbahar Bülbül
Güzel geçti. Eğitim boyunca çok şey öğrendik. İlk iki gün özellikle çok iyiydi. Uygulama kısmında birebir uygulama şansımız oldu. Uzmanların konuya hakimiyeti ve anlatışları ise tartışmasızdı, mükemmeldi.

Burak Büyüktürk
Ekibin çalışma ruhu çok üst düzeydeydi. Kendim için çok faydalı bir eğitime katıldığımı düşünüyorum. Aslında ortodonti uzmanıyım; fakat farklı alanlarda da kendimi geliştirmeyi, farklı şeyler öğrenmeyi seviyorum. Bu eğitimden her anlamda çok faydalandım. Seçilen mekan, eğitim süresi ve içeriği oldukça iyi tasarlanmıştı. Çevirme yapan Kayhan Bey de çok başarılıydı, gayet anlaşılır bir şekilde aktardı. Özellikle bizlere sürekli destek olan Mustafa Bekerecioğlu ve Bülent Manav’a ilgileri için teşekkür ediyorum. Eğitime geldiğimden dolayı çok memnunum.

Zeynep Pan
Güzel bir eğitim geçirdik. Döndükten sonra hemen uygulamaya başladık. Sosyal medyadan arkadaşlarımızla birbirimize vaka örnekleri göndermeye başladık. Eğitim bitmesine rağmen öğreticilerle irtibatımız sürüyor. David’le de paylaşımlarda bulunuyoruz. Herkesin çok memnun kaldığı bir eğitimdi. Bülent Bey ve Mustafa Bey’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir sorumuz cevapsız, sorunumuz çözümsüz kalmadı.

Gökhan Demir
Başarılı bir eğitim geçirdik. Mekân seçimini beğendim. Eğitmenler de iyi bir şekilde anlattılar. İlk iki gün çok verimli geçti, uygulamada gönüllüler biraz daha organize edilse daha da iyi olurdu. VESTA’ya teşekkürler.

İmplant Temel Eğitimi Katılımcı Görüşleri:

Emel Çakır Sütçü

İmplantoloji eğitiminden çok memnun kaldım, aklımdaki soruların cevabını buldum. Konular seviyeye uygun seçilmiş. Model üzerinde yapılan implant sayısı fazla olsa daha iyi olurdu. Bunda implant firmasına görev düşüyor. Hocalar çok iyiydi, tüm soruları cevapladılar. İmplant uygulayabileceğimize dair cesaret verdiler, her açıdan çok verimli oldu. Teşekkür ederim.

Deniz Kaptan Zaman
Süper geçti eğitim. Düzenlenen otel, sunumlar, hocaların anlatışı mükemmeldi. Kemal ve Bahadır Hocalar çok iyi anlattı. Uygulama bölümü iyi bir pratik kazandırdı bize. Teşekkürler.

Cengizhan Demir
İyi ve güzel bir eğitimdi. Teorik kısımları hocalarımız iyi anlattı. Bir sonraki eğitim için zemini oluşturduk; fakat daha sonrası için daha fazla implant uygulaması yapmayı ve sürenin biraz daha arttırılmasını isterim. Dökümanlar slaytlardan oluştuğu için çok fazla okunmadı; ama sunumları beğendim.

Ayşe Ertuğrul
Beklediğimden daha iyi bir eğitimdi. Umduğumdan fazla verim aldım. Organizasyon güzel planlanmıştı. Hocaların sunum ve anlatımları da harikaydı. Çok şey öğrendim. Teşekkür ediyorum.

Akın Osmanov
Genel olarak güzel bir eğitimdi. Hocaların anlatım yöntemlerini beğendim. İleri seviye eğitimine de katılacağım. Temel seviye eğitimi olduğundan gayet yeterliydi. Uygulama bölümü ve organizasyona tam puan veriyorum. VESTA’ya teşekkürler.

   

   

   

   

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.