Dentiss Logo

Vesta’nın Asistanlara Özel İmplant ve Cerrahi Eğitimine Yüksek İlgi

VESTA – Vestiyer Akademi tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen ve yardımcı personellere yönelik “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” eğitim seminerinin yenisi 11 Mayıs’ta tam kontenjanla gerçekleştirdi.
13.05.2014       10.12.30
İmplantoloji ve cerrahi operasyonlar öncesinde asistanların rolünün ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı ve VESTA Eğitim Koordinatörü Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verilen seminerde, terminoloji, implant seti, cerrahi aletler, fizyodispenser ve başlıklar ile piezzo cerrahi cihaz ve aletleri; sterilizasyon ve dezenfeksiyon, el yıkama, asepsi-antisepsi, ölçü teknikleri, hastanın operasyona hazırlanması, ilkyardım gibi bölümler ele alındı.

Diş hekimliğinin olmazsa olmazı yardımcı personeller için hazırlanan eğitimlerden biri olan “İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlar Öncesinde Kliniğin ve Hastanın Hazırlanması” eğitimine katılan asistanlar, öğrendikleri bilgileri pratik uygulama sayesinde pekiştirdiler.

Eğitim sonunda sertifikalarını Dt. Mustafa Bekerecioğlu’ndan alan asistanlara 11 Mayıs’ın aynı zamanda anneler gününe denk gelmesi anısına “her kadın bir çiçektir” teması ile çiçekleri takdim edildi.

KATILIMCILAR DİYOR Kİ: "EMEĞİNİZE SAĞLIK"

İstanbul, Ankara, Gaziantep, Giresun, Çanakkale ve Balıkesir’den gelen katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi.

Gözde Yalçınkaya (Ankara):
 Daha önce de Mustafa Hocamın eğitimine katılmıştım. 18 yıldır yaptığım mesleğimin adını sizinle koydum diyebilirim. Yıllarca mesleğin içinde olmama rağmen bilmediğim çok şey olduğunu sizin eğitimlerinizle öğrendim. Emeğinize sağlık.

Pınar Sesli (İstanbul):
 14 yıldır bu sektördeyim. Mustafa Bey’in eğitimine daha önce de katılmıştım. Bilgilerimi tekrar güncelleme fırsatını sunan Dr. Mustafa Bekerecioğlu’na çok teşekkür ederim. Doktorumun da bizlere ve mesleğimize önem vererek beni bu eğitimlere göndermesi gurur verici.

Ayşe Aygün (Balıkesir):
 7 yıllık asistanlığım süresince başka eğitimlere katıldım ama Vesta’nın eğimi bambaşka. Tüm eksiklerimizin farkına vardık ve uygulama ile de bilgilerimizi pekiştirmiş olduk. Mustafa Bekerecioğlu mükemmel bir hekim ve eğitimci. Eğitimlerin devamını istiyorum.

Nilgün Poyraz (Giresun):
 İmplantoloji ve cerrahi haricinde diğer alanlarda da ayrıntılı eğitimler verilmeli. Bu eğitim çok güzeldi. Öğrendiğim bilgilerin mutlaka faydasını göreceğim. Bizleri ve işimizi önemseyen Mustafa Hoca’ya ve Vesta Akademi’ye çok teşekkür ederim.

Seçil Kocaman (Çanakkale):
 Temel eğitime de katılmıştım. Her eğitimde yeni bilgiler öğreniyorum. Öğrendiklerimi uyguluyorum. Eğitimden çok memnun kaldım.

Elif Kıran (Balıkesir):
 5,5 yıldır asistanlık yapıyorum. Mustafa Hoca harika bir anlatımla bizlerin eksiklerini giderdi. Eğitimlerin sürekli yapılmasını istiyorum. Hatta hocamızın verdiği bu eğitimlerin Sağlık Bakanlığı eğitiminden sayılması için bir çalışma yapılsa çok güzel olur. Teşekkür ederim.

Fatma Sarıtaç (İstanbul):
 Ameliyat öncesi, esnası ve sonrasında yapılması gereken durumları, implant çeşitlerini, nasıl uygulandığını, sterilizasyon ve dezenfeksiyonu ve daha birçok konuyu en ince ayrıntısına kadar akıcı bir şekilde anlatan hocamıza çok teşekkür ederim.

Gülçin Gülhan (Balıkesir):
 2 yıldır asistanlık yapıyorum. İlk defa eğitiminize katılıyorum. Hocamızın bilgisi, anlatımı, konu içeriği kısacası her şey harikaydı. Çok iyi vakit geçirdim. Çok teşekkürler.

Esra Arsu (Gaziantep):
 İlk defa eğitim alıyorum ve sadece 6 aylık asistanım. İyi ki gelmişim diyorum. Bundan sonra Vesta’nın ve hocamızın tüm eğitimlerini takip edeceğim. Mükemmel bir eğitimdi.

Nur Nezaket Çalışkan (İstanbul):
 Dental asistanlıkta yeniyim. İlk defa eğitime katılıyorum. Olağanüstü bir eğitim ve ev sahipliği gördüm. Eğitimin en kısa zamanda tekrarlanmasını istiyorum. Hocamıza ve Vesta’ya sonsuz teşekkürler.

Kadriye Gökçe Kaynak (İstanbul):
 İlk defa eğitim alıyorum. 4 yıldır asistanlık yapıyorum. İyi ki gelmişim diyorum. Hocamızın aktardıkları çok faydalıydı. Tüm ayrıntıları anlattı. Vesta’nın ilgi ve hizmetleri için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.








Haber&Fotoğraf:
 Elif Taman






 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.