Dentiss Logo

Vesta’dan Yeni Eğitim: Estetik Uygulamalarda PRP

Bilindiği üzere, son yıllarda giderek artan oranlarda uygulama alanı bulan yöntemlerden birisi de PRP şeklinde kısaltılan “Platelet-Rich Plasma / Trombositten Zengin Plazma”. Temel olarak, PRP’nin estetik konusunda kullanımı üzerine dizayn edilmiş bu tam günlük uygulamalı kursa katılan hekimler, PRP konusunda da hem teorik bilgi ediniyor, hem de uygulama yaparak bunu pratiğe aktarıyor.
19.03.2014       10.42.52
Tarih&Yer
16 Haziran 2014
İstanbul

Eğitmenler
Dr. Martin Kinsella
Lady Lisa Moore
 
Sizi Bilgilendirelim
Hemen bir eposta gönderin, sizi detaylı olarak bilgilendirelim:
[email protected]

Türkiye’de “cerrahi olmayan yöntemlerle yüz estetiği” konusundaki eğitimlerin öncüsü olan VESTA’dan yepyeni bir eğitim. Sağlam teorik bilginin üzerine pratik odaklı, görerek ve bizzat uygulayarak öğrenmek üzere oluşturulan eğitime diş hekimleri ve tıp doktorları katılabiliyor.

Estetik Uygulamalarda PRP

Bilindiği üzere, son yıllarda giderek artan oranlarda uygulama alanı bulan yöntemlerden birisi de PRP şeklinde kısaltılan “Platelet-Rich Plasma / Trombositten Zengin Plazma”. Temel olarak, PRP’nin estetik konusunda kullanımı üzerine dizayn edilmiş bu tam günlük uygulamalı kursa katılan hekimler, PRP konusunda da hem teorik bilgi ediniyor, hem de uygulama yaparak bunu pratiğe aktarıyor.

Bu kurs, non-invaziv enjektabl kozmetik uygulamalar konusundaki bilgi ve becerisini bir üst seviyeye taşımak isteyen medikal estetik uygulayıcıları için tasarlandı. O yüzden “Estetik Uygulamalada PRP” eğitimi, ileri seviye bir kurs olup, daha önceden yüz bölgesine enjeksiyonlar konusunda tecrübe sahibi hekimlere yöneliktir.


Genel Hatlarıyla Eğitim Programı

Öğleden önceki bölüm teorik konuların anlatımına; öğleden sonraki bölüm ise katılımcı hekimlerin bizzat bu deneyimi yaşayabilmesi amacıyla klinik uygulamaya ayrıldı.

Katılımcı kursiyerlerin, PRP (Platelet-Rich Plasma / Trombositten Zengin Plazma) kullanımı konusunda, güvenli, kendinden emin ve verimli bir ileri seviye “Medikal Estetik Uygulayıcısı” olabilmeleri hedeflenmektedir.

Eğitim Konuları

- Giriş: PRP Nedir?
- Tedavi yönteminin geçmişi
- Cihazın kullanımı
- PRP Endikasyonları
- Hasta seçimi ve bakımı
- Kontrendikasyonlar

Uygulamalı Bölüm

- Cihazın kurulumu ve kullanımı
- PRP sisteminin hazırlanması
- Canlı gösterim
- Küçük gruplara ayrılarak, gönüllü modeller üzerinde uygulama


PRP Hakkında

PRP (Platelet-Rich Plasma / Trombositten Zengin Plazma), yara iyileşmesi, doku tamiri, ortopedi, diş hekimliği, nöroşirürji ve oftalmoloji gibi tıbbi alanlarda uzun yıllardır başarıyla kullanılmaktadır.



Trombositlerden otojen bir konsantre hazırlanması olarak tanımlanan PRP, estetik kliniğinizde hastalarınız için mükemmel seçenek olabilir. Bu sistem tamir ve gençleştirme için kendi bedeninizin büyüme faktörlerini kullanır.

Yapılan işlemde, hastanın kendi kanındaki trombositler berrak plazmada yoğunlaşır. Bu sayede plazma deri içine enjekte edildiğinde, büyüme faktörleri, büyük miktarda yumuşak doku rejenerasyonunu teşvik etmek için serbest bırakılır.


Dr. Martin Kinsella Kimdir?

Kursun eğitmenlerinden biri olan Dr. Martin Kinsella, çift anadal mezuniyetiyle, hem tıp doktoru hem de diş hekimi ünvanlarına sahip bir uzman. Kendisi, tıp fakültesini bitirdikten sonra çene yüz cerrahisi üzerine uzmanlık eğitimine devam etti ve 2010 yılında “İngiltere’nin en genç çift uzmanlık sahibi hekimi” seçildi.

Dr. Kinsella, oldukça başarılı eğitimler vermenin yanısıra, ikisi İngiltere’de biri de Mayorka’da (İspanya) olmak üzere kendisine ait üç klinikte çalışmalarına devam etmektedir.
 

ERKEN KAYIT AVANTAJI

Kayıt Ücreti: 480 EUR
Bu fiyat ilk 10 kayıt için geçerli olup, 11. kayıttan itibaren 650 EUR olarak uygulanacaktır.

Fiyata Neler Dahil? 
• Teorik eğitim
• Uygulamalı eğitim
• Eğitim için gerekli teknik donanım
• Eğitim doküman ve materyalleri
• Öğle yemeği ve çay kahve ikramı
• Sertifika
 

Ödeme Kolaylığı ve Taksitlendirme

Axeess, Wings, Bonus veya diğer kredi kartlarıyla taksitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için
0212 481 02 20 veya 0555 518 87 27 no’lu telefondan İlhan Köse ile görüşebilirsiniz.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.