Dentiss Logo

VESTA’dan 4. Asisdent Sempozyumu

Diş hekimliği uygulamalarında vazgeçilmez ögelerden biri olan yardımcı personeller için VESTA | Vestiyer Akademi eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.
06.09.2013       16.29.23
Asistanlara daha iyi donanım, daha fazla bilimsel bilgi ve uygulama becerisi kazandırmayı amaçlayan VESTA, yeni bir sempozyum yapacağı duyurusunu ilan etti. Bu duyuruya göre “4. Asisdent Ağız-Diş Sağlığı Yardımcı Personeli Sempozyumu” başlığı altında gerçekleştirilecek sempozyum, 25 Ekim Cuma günü organize edilecek.

Sempozyum, 25-27 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul İmplant Kongresi kapsamında yapılacak. İmplantoloji firmalarını ve bu alanla ilgilenen diş hekimlerini bir çatıda birleştirecek kongre esnasında gerçekleştirilecek sempozyumun başkanlığını VESTA Eğitim Koordinatörü Dt. Mustafa Bekerecioğlu yürütecek. Eğitim programı içeriğindeki bilimsel sunumlar, konu hakkında yetkin bilim insanları tarafından yapılacak.

Diş hekimliği kliniğinin ayrılmaz bir parçası olan hekim yardımcılarının bilgi, birikim ve meslek bilinci açısından daha üst seviyelere taşınması amacıyla daha önce üç kez düzenlenmiş olan ulusal sempozyum, bu kongre dahilinde dördüncü kez gerçekleştirilmiş olacak.

Duyuruda, 4’üncüsü düzenlenecek sempozyum için kayıtların alınmaya başlandığı ve katılmak isteyen diş hekimliği yardımcı personellerinin 0212 481 02 20 no.lu telefondan kayıt oluşturabilecekleri de açıklandı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.