Dentiss Logo

VESTA, Bu Yılın Üçüncü Botoks ve Dermal Dolgu Kursunu Girne’de Gerçekleştirdi

Mezuniyet sonrası eğitim konusunda öncü çalışmalar yapan VESTA, Botoks ve Dermal Dolgu Kurslarında da liderliği bırakmıyor.
18.10.2016       18.29.06
Türkiye’de Botulinum Toksin ve Dermal Dolgu kurslarının öncüsü VESTA (Vestiyer Akademi), uzun yıllar Londra’da yaptığı kursları artık Girne’de gerçekleştiriyor. Gerek tıp gerekse diş hekimlerinin katılabildiği kurslar için çalışmalara 2007 yılında başlayan VESTA, ilk kursu 2009 yılında Londra’da düzenlemişti. O tarihten bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen Botoks ve Dermal Dolgu Kursları, bütün tıp dallarındaki hekimler tarafından büyük ilgi görüyor.


Bu yılın üçüncü kursu, 14-16 Ekim 2016 tarihlerinde Girne’de yapıldı. Eğitmenler Dr. David Taylor ve Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından aktarılan teorik bilgiler, uygulamalı seanslarla pekiştirildi. Botox ve Juvederm markalarının üreticisi Allergan firmasının İngiltere’deki “Trainer” hekimlerinden olan Dr. Taylor, non invaziv estetik tedavi konusundaki bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.


Kontenjanı günler öncesinden dolan eğitime, Türkiye ve Kıbrıs’tan genel cerrah, diş hekimi, KBB uzmanı ve aile hekimleri katıldı. Üç gün boyunca oldukça yoğun geçen kursun sonunda, katılımcılar, gönüllü modeller üzerinde bizzat uygulama yaptıktan sonra sertifikalarını aldılar.




BİR SONRAKİ EĞİTİM


VESTA, bir sonraki kursun tarihinin 9-11 Aralık 2016 olduğunu duyurdu. Kursla ilgili detaylı bilgi için Eğitim Sorumlusu İlhan Köse ile 0555 518 87 27 no’lu telefon numarasından irtibat kurabilir veya aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
http://vyg.com.tr/Botoks-ve-Dermal-Dolgu-Kursu-u28.html




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.