Dentiss Logo

VESTA Akademi’den Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneer Eğitimi

Dişlere estetik gülümsemelere güven getiren gülüş tasarımı, hasta taleplerinde ilk sıralarda yer alıyor. Mezuniyet sonrası eğitimlerin öncüsü VESTA Akademi’nin İstanbul’da düzenlenen lamina veneer eğitimi ile diş hekimleri, bu konudaki püf noktaları öğrenme ve uygulama yapma imkânı buluyor.
02.02.2021       17.55.54

VESTA Akademi’nin ‘Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneer’ eğitimi, katılımcılara bu alanda ihtiyaçları olan tüm bilgi ve becerileri kazandırmak için hazırlandı. Eğitim, protez konusunda Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Altay Uludamar tarafından veriliyor.

Uygulamalı ve teorik bölümlerden oluşan eğitimde birçok sorunun cevabı anlatılıyor, katılımcılara yeni ufuklar açılıyor. İki gün süren kurs boyunca, diş hekimleri lamina veneerler hakkında merak ettikleri her şeyi sorma fırsatına sahip.

İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKDM) işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar gerçek hasta deneyimine yakın yöntemlerle fantom modeller üzerinde bizzat preparasyon yapıyor, geçicileri hazırlıyor, ölçü alıyor ve üretilen veneerleri, kendi modelleri üzerinde simante ediyorlar.

REKLAM

Geleneksel ve Dijital Ölçü Yöntemleri

Eğitim kapsamında, geleneksel yöntemlere alternatif olarak geliştirilen dijital ölçü alma yöntemleri katılımcı diş hekimleri ile detaylı olarak paylaşılıyor.

Hasta Üzerinde Mock-Up Uygulaması

Bilindiği gibi ülkemizde pek az hekim kliniğinde “mock-up” yöntemi kullanmakta. Bu eksikliği gidermek amacıyla, eğitimin ikinci günü, Prof. Dr. Altay Uludamar, önceden belirlemiş olduğu bir vaka üzerinde mock-up hazırlığının nasıl yapıldığını canlı olarak katılımcılara gösteriyor.

Eğitime Yeni Modül

VESTA Akademi’nin katılımcıların takdirini toplayan eğitimine yeni bir modül eklendi. Günümüzde sosyal medyanın önemini tartışmaya bile gerek yok. Ancak sosyal medya kullanımı, avantajlarla birlikte dezavantajları, göz alıcı fırsatların yanı sıra ihmal edilemeyecek riskleri de barındırıyor. Bu yüzden hesaplarımızı iyi yönetmek, ayırdığımız zamanı verimli değerlendirmek çok önemli.

Porselen Lamina Veneer Kursu’na eklenen ‘Doğru Fotoğraflama ve Efektif Sosyal Medya Kullanımı’ başlığındaki yeni modül ile sosyal medyanın fırsatlarından yararlanırken riskleri minimize edebileceksiniz.

Gülüş tasarımı konusunda ustalaşmak, eğitim tarihi ve koşulları hakkında bilgi almak için VESTA Akademi Eğitim Sorumlusu İlhan Köse’ye 0555 518 87 27 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.