Dentiss Logo

V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu için Kayıt Oldunuz mu?

Dünyanın en büyük dental buluşmalarından biri olan İDEX Fuarı, Dental Tribune Türkiye Sempozyumu sayesinde en güncel bilimsel gelişmeleri de diş hekimleri ile buluşturuyor. Bu yıl 26-29 Mayıs 2022’de 5’incisi gerçekleşecek sempozyuma ücretsiz kaydınızı tamamladınız mı?
14.03.2022       16.41.27

Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, bu yıl 5’inci kez, 17’nci İDEX 2022 Ağız–Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı kapsamında düzenlenecek. Fuar ile eş zamanlı olarak 4 gün boyunca sempozyum alanında, V. Dental Tribune Türkiye Sempozyum programı devam edecek.

26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek bilimsel programlar, workshop ve kurslar, diş hekimlerinin yanı sıra diş teknisyenleri ve dental asistanlar için de en güncel bilgilere ulaşma fırsatı verecek.

Pandemi nedeniyle 2 senedir ertelenen fuar bu yıl, eskisinden fazla sayıda katılımcı firmaya ev sahipliği yapacak. Son teknolojilerin sunulacağı fuarın yanı sıra zengin sempozyum programı katılımcıların bilgilerini güncelleyecek.

Ulusal ve uluslararası konuşmacıların sahne alacağı kapsamlı programda, endodontiden proteze, restorasyondan dijital diş hekimliğine, implanttan adeziv diş hekimliğine kadar tüm konularla ilgili yenilikler katılımcılarla paylaşılacak.

Katılım Ücretsiz, Kontenjan Sınırlı

Dört günlük sempozyum programını, dtsempozyum.com sitesinden incelemek ve ücretsiz kayıt olmak mümkün. Sempozyum alanında sınırlı katılımcı kabul edilebileceğinden kayıt zorunluluğu bulunuyor.

Önceki Yıldan Kaydınız Varsa

Son 2 senedir pandemi nedeniyle ertelenen sempozyum için daha önce kayıt yapanlar, dtsempozyum.com sitesinden giriş yaparak kayıtlarını kontrol edebilir ve güncelleyebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.