Dentiss Logo

Uludağ Sempozyumu'nda Son Kayıt 19 Aralık

Bursa Dişhekimleri Odası’nın bu yıl 24. sünü düzenlediği Uludağ Sempozyumu 23-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
28.11.2014       18.14.56
Kayıt için son başvuru tarihinin 19 Aralık olarak belirlendiği sempozyum, Ağaoğlu My Mountain Otel’de yapılacak.

24. Uludağ Sempozyumu’nun bilimsel programı çerçevesinde Prof. Dr. Murat Çehreli “Tüm Ark İmplant Destekli Sabit Protezlerde Biomekanik”, Prof. Dr. Şebnem Türkün “Ön Bölge Travmalarında Estetik Restorasyonlar” Prof. Dr. Bahar Sezer “İmplantolojide Çıkmazlar ve Çözümleri” ve Doç. Dr. Erhan Çömlekoğlu ise “Kişiye Özgü Gülüş Tasarımı İlkeleri” konulu sunumlarını yapacaklar.

Bursa Dişhekimleri Odası Başkanı Emel Eroğlu, “Bilimin, mesleki paylaşımın azaldığı, yabancılaşmanın yaşandığı günümüzün acıtan gerçekliğinde, hepimizin özlediği dostluk ve samimiyeti hep birlikte yaratacağımıza inanarak, sizleri 23 - 25 Ocak 2015 tarihlerinde Uludağ'a davet ediyor ve sizleri konuk etmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. ” mesajı ile katılmak isteyen tüm diş hekimlerini davet etti. Sempozyum, Dentsplay’in sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: http://uludagsempozyumu.com/site/



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.