Dentiss Logo

Travmatik Dental Yaralanmalar El Kitabı’nın 4. Baskısı Yayınlanacak!

DİSSİAD Kitaplığı’nın 3. kitabı olan “Travmatik Dental Yaralanmalar El Kitabı”, 4. baskısı ile okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. Prof. Dr. Ece Eden’in çeviri editörlüğü ile hazırlanan bu eser, dental travmatolojiyi başarılı bir şekilde özetliyor.
08.06.2020       12.45.55

Diş Malzemeleri Sanayi ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), diş hekimliği sektörünün daha ileriye taşınabilmesi adına yıllardan bu yana özveriyle sürdürdüğü çalışmaları arasında kitaplar önemli bir yer tutuyor. Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile hazırlanan “DİŞSİAD Kitaplığı”, mesleki bilimsel bilginin daha kalıcı olması ve yaygınlaşmasına yönelik atılan çok önemli bir adım.

Diş hekimlerinin referans kitap olarak yararlandığı kitapta her bölüm, özel travmatik dental yaralanmalarda tedavi hedeflerini, tedavi parametrelerini ve uzun dönem beklentileri çeşitli travma durumlarına ait uzun dönem çalışmalara dayanarak, teşhis ve tedavi prensiplerini açıklamak için tasarlandı. Hiçbir dental travma tipi, mükemmel olmayacağından, çeşitli yaralanma grupları arasındaki benzerlikleri ve farkları vurgulamak için yaralanma tipi, tıbbi ressam tarafından elektronik olarak oluşturulmuştur. Yaralanmalara ait periodontal ve pulpal iyileşme bilgileri son dönemdeki uzun süreli çalışmalara dayanmaktadır.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.