Dentiss Logo

TDB ve DİŞSİAD’tan İndirim Müjdesi

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) ve Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), 25 Mart - 30 Nisan 2019 tarihleri arasında İndirim Günleri düzenliyor. Yüzde 20’den başlayan indirim oranları uygulanacak.
28.03.2019       16.10.42
Döviz kurundaki dalgalanmalar, diş tedavilerindeki maliyetleri büyük ölçüde artırıyor. Bu durum dental sektörü ve hekimleri etkilediği gibi hastaların sağlık sorunlarını da ağırlaştırmakta.
 
Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı, bu olumsuz süreci bir nebze de olsa azaltarak desteklemek için TDB ve DİŞSİAD işbirliği ile İndirim Günleri düzenleniyor. 25 Mart - 30 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek indirimler, diş hekimliği sarf malzemeleri ve cihazlarına yönelik olacak ve stoklarla sınırlı tutulacak.
 
İndirim Günleri'ne katılan DİŞSİAD üyesi firmalar, belirlenen ürünlerde en az yüzde 20’den başlayan indirim oranları uygulayacak ve kredi kartıyla 12 aya varan taksitlendirme olanağı sağlayacaklar. Katılımcı firmaların listesi bu linkten görülebilir. 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.