Dentiss Logo

TDB’nin Yeni Başkanı Tarık İşmen

Türk Dişhekimleri Birliği’nin yeni başkanı ve görev dağılımları belli oldu. Yeni Başkan A. Tarık İşmen ve 18. Merkez Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu.
30.07.2021       13.40.24

18. Olağan Genel Kurul’dan sonra Çankaya İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak göreve başlayan Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, 28 Temmuz 2021 tarihinde yaptıkları ilk toplantılarında görev dağılımını belirlediler.

Buna göre Ahmet Tarık İşmen Genel Başkanlığa, Hasan Yaman Genel Başkanvekilliğine, Kadir Tümay İmre Genel Sekreterliğe, Tolga Kutal da Genel Saymanlığa seçildi. Atilla Stephan Ataç, Tolga Beray, Naciye Güleç Gök, Güler Gültekin, Ali İhsan Güney, Burak Saran ve Özgür Başar Varoğlu da Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

TDB Merkez Denetleme Kurulu’ndaki görev dağılımı ise şöyle oldu: Muharrem Armutlu (Başkan), Kıvanç Bektaş Kayhan (Raportör), Mithat Baklacı (Üye), Hakkı Sunay (Üye), Hamza Turan (Üye).

REKLAM

Merkez Yönetim Kurulu, TDB'de katılımcı, çözümlere odaklı yeni bir dönemi başlattıklarını, “Diş hekimliğinin gündemindeki yakıcı sorunları çözüme ulaştırmak için ortak akıldan yararlanacak, demokratik kanalları ve diyalog zeminini geliştireceğiz. Tüm diş hekimliği bileşenleri ile dayanışma içinde çalışmalarımızı sürdürerek diş hekimliği mesleğini daha da yücelteceğiz” ifadeleriyle kamuoyuna duyuruyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.