Dentiss Logo

TAOMS 2021 Kongresi, 14-18 Kasım’da

Geçtiğimiz yıl pandemi koşulları nedeniyle dijital olarak gerçekleşen TAOMS Kongresi bu yıl yüz yüze düzenlenecek. Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği’nin 28. Uluslararası Bilimsel Kongresi, 14 - 18 Kasım 2021 tarihleri arasında Gloria Golf Otel Antalya’da!
01.11.2021       14.56.59

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği’nin düzenlediği, 28. Uluslararası TAOMS Bilimsel Kongresi, 14 - 18 Kasım 2021 tarihleri arasında Gloria Golf Otel Antalya’da gerçekleştirilecek. Kongrede yer alacak konular arasında, dijital planlamalar, kişiye özel üretimler, dento-maksillofasiyal cerrahi deformitelerin fonksiyonel ve estetik tedavileri, kleft ve kraniofasiyal cerrahiler, uyku bozuklukları, temporomandibular eklem cerrahisi, maksillofasiyal bölgenin patolojileri ve tedavileri, maksillofasiyal bölgenin rekonstrüksiyonu ve dental implantoloji gibi ilgi çekici başlıklar yer alıyor.

REKLAM

Bilimsel etkinlikte Kongre Başkanlığı görevini üstlenen Prof. Dr. Firdevs Şenel, yüz yüze yapılacak kongre için “2020'de 27. TAOMS kongresini yüz yüze yapamadık ve webinar olarak gerçekleştirdik. Bu büyük bir başarıydı ve 21. yüzyıl teknolojisi hayatlarımızın bir parçası haline geldi ve alışkanlıklarımız tamamen değişti. Ancak bu süreçte hekimliğin ve birey olmanın olmazsa olmazı sosyal etkileşimin ve yüz yüze iletişimin eksikliğini herhalde hepiniz hissetmişsinizdir. Bu nedenle sizlerden gelen yoğun istekle birlikte, yönetim kurulumuz aşılama takvimini de göz önünde bulundurarak olağanüstü bir durum olmaması durumunda 28. TAOMS’un 14-18 Kasım 2021 tarihinde yüz yüze Antalya’da yapılması kararını almıştır. Bu kongre ile ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip etme ve güncellenme ve ülkemiz bilimine ve toplum sağlığına katkıda bulunacağımıza inancım tamdır.” diyor.

İngilizce ve Türkçe olarak gerçekleştirilecek kongre için kapsamlı bilgiler ve kayıt koşulları www.taoms2021.org web sitesinden görülebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.