Dentiss Logo

Tanınmış Diş Hekimi İmplant Ameliyatını Kendisi Yaptı

İngiltere’de tanınmış bir cerrah olan Michael Norton, geçtiğimiz günlerde kendi implant ameliyatını gerçekleştirerek videosunu yayınladı. Uzun yıllardır dental implant tedavileri yapan diş hekimi, ayna karşısında gerçekleştirdiği ameliyat hakkında “Ben kendime güvenmezsem hastalarım bana nasıl güvenir” dedi.
28.02.2022       18.07.09

Michael Norton, ağız diş ve çene cerrahisi alanında başta İngiltere olmak üzere uluslararası arenada öne çıkan bir uzman. Osseointegrasyon Akademisi ve Dental İmplantoloji Derneği'nin eski başkanı olan Dr. Norton, meslektaşlarına eğitimler vermesinin yanı sıra dental implantoloji alanındaki kitabı ve editörlük yaptığı bilimsel dergiler ile de tanınıyor.

32 yıldır dental implant yerleştiren diş hekimi, son implant ameliyatını kendisi için gerçekleştirdi ve geçtiğimiz günlerde videosunu yayınladı. Klinik ortamında, asistanlar ve deneyimli bir implant diş hekiminin eşlik ettiği ameliyatta, Michael Norton, ayna karşısında uygulamayı tamamladı. Diş hekimi, ameliyat hakkında “Ben kendime güvenmezsem hastalarım bana nasıl güvenir” dedi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.