Dentiss Logo

Şükran Sergisi Fotoğraflarınızı Bekliyor

Pandemi döneminde sağlık çalışanlarına duyulan minnettarlık, ölümsüz fotoğraf kareleri ile Şükran Sergisi’ne dönüşecek. Pandemi zamanı görüntülerini gelecek nesillere taşıyacak olan sergi, bugünü en iyi anlatan fotoğrafları bekliyor. Katılım için son başvuru tarihi 5 Mart 2021.
02.02.2021       16.32.17

Covid-19 pandemisi nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının sayısı 350’yi aştı. Sağlık çalışanlarının canları pahasına, büyük özveri ile gerçekleştirdiği çalışmalara karşı duyulan minnettarlık, ölümsüz fotoğraf kareleri ile bir sergiye dönüşecek.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) yürütücülüğünde Türk Dişhekimleri Birliği, Türk Tabipleri Birliği, Türk Eczacıları Birliği, Türk Hemşireler Derneği ve Türk Veteriner Hekimleri Birliği destekleri ile gerçekleştirilecek Şükran Sergisi, 2020 ve 2021 yıllarında yitirilen sağlık çalışanlarının aziz anısına bir saygı duruşu niteliği taşıyor.

‘Pandemi Zamanı Görüntüleri’ konulu Şükran Sergisi ile fotoğraf sanatı aracılığıyla yaşanan pandemi döneminin kayıt altına alınması ve gelecek nesillere görsel bellek olarak aktarılması amaçlanıyor. Sergi kapsamında, pandemi döneminde ülkemizde yaşanan günlük hayat, toplumun yaşadığı sıkıntılar, sağlık çalışanlarının çabaları, hasta ve yakınlarının durumu gibi tespit edebilecek konular öncelik taşımakta.

Son Katılım Tarihi 5 Mart 2021

Sergiye fotoğrafları ile katılmak isteyenler, çektikleri kareleri 5 Mart 2021 saat 23:00’a kadar https://tfsfonayliyarismalar.org/ web sitesi üzerinden üyelik girişi yaparak yükleyebilir. Bir katılımcı en fazla 5 fotoğrafı ile değerlendirilecek ve sergiye en fazla 3 fotoğrafı seçilecek.

Bu organizasyonun bir fotoğraf yarışması olmadığını ve sadece kendi çektiğiniz kareler ile başvuru yapabileceğinizi belirtmekte yarar var. Pandemi zamanını hafızalara kazıyacak en çarpıcı fotoğraflar, 14 Mart Tıp Bayramı’nda, çevrimiçi olarak TFSF Sanal Galeri’sinde (https://tfsfsanalgaleri.org/) sergilenmeye başlayacak.

Kapsamlı bilgi ve katılım şartnamesi buradan görülebilir.

Haber: Elvan Genç (VYG)


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.