Dentiss Logo

Signal White Now

13.07.2020       16.23.12

White Now formülü, gözle görünen lekelerin aşama­lı olarak giderilmesini ve zamanla daha beyaz dişlere sahip olunmasını sağlayan bir beyazlatma ajanı içerir. “Mavi” ve “Sarı” zıt renklerdir, birbirini dengelerler. Bu nedenle makyaj sanatçıları ve fotoğrafçıları, cildin ve fo­toğrafların mükemmel beyazlığını ve parlaklığını artırmak için maviden daha iyi bir renk olmadığını söyler. Bu, ne­den dişler için de doğru olmasın? Köpükteki hassas mavi pigmentler “renk filtresi” gibi davranarak dişlerle temas ettiklerinde tüm güçlerini serbest bırakırlar ve köpük du­rulandıktan sonra dişler üzerinde aktif olmaya devam eder.

Signal White Now serisi; diş macunu çeşitleri, bakım suyu ve beyazlatıcı kalemden oluşan, yeni akım ve gelişmiş ürün­lerinden biri olarak öne çıkar. Ürünler formüllerinde yer alan özel bileşenler sayesinde ilk kullanımdan itibaren diş­lerde beyazlık etkisi yaratır. White Now diş macunu çeşitleri­ni dört hafta düzenli kullandığında beyazlatıcı etkisi olmayan diş macunlarına göre 3 kat beyazlık elde edersiniz. Dual action teknolojisi sayesinde diş lekelerinin yok edilme­sine de katkı sağlayan ürünlerle kalıcı parlaklığa sahip, tertemiz ve bakımlı dişler sizin için hayal olmaktan çıkar.

Blue Light teknoloji içeren ürünlerle dişleri aşındırma­dan beyazlatma sağlar. Çay, kahve, nikotin gibi istenmeyen lekelerle savaşan ürünler evde diş beyazlatma işlemi için mükemmel seçeneklerdir. Dünya Diş Hekimlerinden onay almış olan White Now serisi beyazlatma formülünün yanın­da florür de içerdiğinden günlük kullanıma da uygundur.

Signal White Now serisine ait diş macunları, diş temizliği yaparken diş minelerine zarar vermeden anında beyazlık ve komple bakım da yapar. Diş plaklarını önlemeye yardımcı olan Signal White Now diş macunlarının aktif mineraller ile zenginleştirilmiş özleri, komple bakım esnasında diş mineni­zi de destekler. İçeriğindeki çinko ile diş etinizi korur ve tüm işlemleri dişlere zarar vermeden yapar.

Signal, www.signalturkiye.com


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.