Dentiss Logo

Sağlık Bakanlığı, Ağız Diş Sağlığı ve Diş Protez Teknikerleri Alacak

T.C. Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak. Personeller arasında 111 ağız diş sağlığı teknikeri ve 34 diş protez teknikeri de bulunuyor. Adayların tercih işlemlerini, 15-22 Mart arasında tamamlaması gerekiyor.
15.03.2022       17.49.09

T.C. Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alacağını ilan etti. Görevlendirilecek personeller arasında, diyetisyenlerden ebelere, psikologlardan fizyoterapistlere farklı branşlarda çalışanlar var. Sağlık Bakanlığı’nın duyurusuna göre 111 ağız diş sağlığı teknikeri ve 34 diş protez teknikeri de alınacak.

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak. Adaylar, tercihlerini 15 - 22 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.

Tercihler, KPSS-2022/5 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekiyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.