Dentiss Logo

Sağlık Bakanı, HealthTürkiye Projesini Duyurdu

T.C. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, Türkiye’nin uluslararası sağlık hizmetleri için resmi platformu HealthTürkiye projesini duyurdu. Bakan Koca, “HealthTürkiye markasıyla tüm dünyaya sağlık hizmeti sunmaya hazırız” dedi.
04.11.2022       12.16.22

Sosyal medya hesabından “HealthTürkiye markasıyla tüm dünyaya sağlık hizmeti sunmaya hazırız” açıklaması yapan T.C. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, HealthTürkiye projesini duyurdu.

“HealthTürkiye”, Türkiye’nin eğitimli ve deneyimli sağlık personelleri, ileri sağlık teknolojileri ve kullanıcı dostu ara yüzü ile tüm dünyaya sağlık hizmetlerimizi güçlü bir marka ile tek elden tanıtmayı amaçlıyor. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın ilgili kamu şirketi olan Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin (USHAŞ) ticari markası olan “HealthTürkiye®”, Türkiye’nin uluslararası sağlık sisteminin tek resmi temsilcisi.

Uluslararası sağlık hizmetleri için çatı marka olan “HealthTürkiye”, web portalı, 6 dilde ve 7/24 hizmet veren uluslararası hasta çağrı merkezi, hasta memnuniyet anketleri, USHAŞ Akademi, yurt dışı tanıtım ve temsil imkanları gibi birçok bileşenden oluşuyor. Güçlü platformla tüm dünyaya sağlık hizmetlerinin tanıtılması amaçlanmakta.

Hastaların Türkiye Ziyaretlerini Planlamasına Yardım Edecek

“HealthTürkiye” web portalı, Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) tarafından, T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile kuruldu. Platform, uluslararası hastalar ile Türkiye’deki sağlık kuruluşlarının tek bir platformda buluşmasını ve hastaların etkin bir uçtan uca takip sistemi ile sağlık yolculuklarında, çeşitli ayrıcalıklara ilişkin düzenlemelerden yararlanmalarını sağlayacak. Böylece, uluslararası hastaların ziyaretlerini planlarken ve organize ederken yaşadıkları stres ve karmaşa da ortadan kaldırılacak. Hastalar, hastanelerden kendilerine en uygun tedavi programını çevrim içi olarak seçebilir, tedavinin maliyetini kontrol edebilir ve tedavilerini en iyi fiyattan sipariş edebilirler. Web portalını www.healthturkiye.com adresinden incelemek mümkün.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.