Dentiss Logo

Roots Dergisi’nin Yeni Sayısını Gördünüz mü?

Roots Dergisi’nin 28’inci sayısı bilimsel makaleler, haber ve röportajlar ile yayınlandı. Dergide kompleks kök kanal sistemlerinin tedavisinden endodontik mikrocerrahiye, irrigasyon aktivasyonunda lazer teknolojisinden kalsiyum silikat esaslı endodontik materyallere uzanan bilimsel makaleler okurları bekliyor.
02.06.2022       17.52.12

Vestiyer Yayın Grubu tarafından sunulan Roots Dergisi, Öncü Dental’in katkıları ile 2022’de de okurlarla buluşmaya devam ediyor. Doç. Dr. Mustafa Gündoğar editörlüğünde hazırlanan dergide, 5 farklı bilimsel makale diş hekimlerini bekliyor.

Yirmi sekizinci sayıda Dr. Hugo Sousa Dias, Prof. Paula Andrea Villa Machado ve Dr. Felipe Restrepo’nun “Hedef Endodontik Mikrocerrahi” başlıklı vaka raporu, Dr. Jenner Argueta ve Dr. Benjamín Rodríguez’in “Kalsiyum Silikat Esaslı Endodontik Materyaller: Klinik Bir Bakış” isimli çalışması, Dr. Ralf Schlichting’in “Kompleks Kök Kanal Sistemlerinin Tedavisi – Zorlayıcı Ama Başarılabilir” başlıklı makalesi ve Dr. Gary Glassman’in “Devamlı Isıyla Kondenzasyon: Yeni Kablosuz Dolum Sistemi” konulu çalışmaları ile Dt. Melike Güvendi, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Erkan,
Dr. Dt. Toygan Bora ve Doç. Dr. Mustafa Gündoğar’ın hazırladığı “İrrigasyon Aktivasyonunda Lazer Teknolojisi” derlemelerini bulmak mümkün.

Üniversite Tanıtımı sayfalarında Prof. Dr. Mehmet Baybora Kayahan’a İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Diș Hekimliği Fakültesi Endodonti AD’nı sorduk. Dental Röportaj sayfalarında ise Dr. Toygan Bora’dan endodontideki yenilikleri ve dental mikroskoplar hakkında merak edilenleri dinledik.

Endodonti ve diş hekimliğine dair haberler, kitap tanıtımları, ajanda ve eğitim sayfaları ile kitap tanıtımlarının yer aldığı Roots Dergisi, pandeminin ilk günlerinden beri dijital ortamda sunuluyor. Dergiye buradan abone olmak mümkün. Vestiyer Yayın Grubu’nun yıl boyunca çıkan tüm dergilerine, tek bir abonelik ile 150 TL’den ulaşılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.