Dentiss Logo

Roots Dergisi’nin 26’ncı Sayısı Yayımlandı

Vestiyer Yayın Grubu’nun diş hekimleri ve endodontistler için hazırladığı Roots Dergisi’nin 26’ncı sayısı çıktı. Güncel haberler ve bilimsel makaleler ile dolu dolu bir içerikle sunulan dergi, e-dergi aboneleri ile buluşmaya hazır.
14.04.2021       15.03.34

Doç. Dr. Mustafa Gündoğar’ın Editörlüğü ve Doç. Dr. Taha Özyürek Başkanlığı’ndaki saygın bir Bilimsel Danışma Kurulu ile hazırlanan Roots Dergisi’nin yeni sayısı yayımlandı. Dergi, Öncü Dental’in endodonti segment sponsorluğu ile okurlara sunuluyor.

Yeni sayıda araştırma, vaka sunumları ve derlemelerden oluşan geniş bir makale yelpazesi yer alıyor. “MTA yerleştirmede özel taşıyıcı kullanımının avantajları” başlıklı makale, “Covid-19 pandemi dönemi diş hekimliği prekliniklerinde alınan önlemler ve öğrenci bilinci” araştırması, “Kanal içerisinde kırılan enstrümanların yönetimi” vaka raporu, “Kalsifiye kanalların tespitinde dinamik navigasyon teknolojisinin 3D doğruluğu” isimli çalışma, “Biyoseramik esaslı patların özellikleri” ve “Süt dişi kanal tedavisinde kullanılan döner eğe sistemlerinin değerlendirilmesi” başlıklı derlemeler, ROOTS Dergisi’nin yeni sayısında okurlarla buluşuyor.

Bilimsel makalelerin yanı sıra diş hekimlerine özel haberler, ürün tanıtımları, eğitim haberleri, kitap incelemeleri, endodonti ajandası ve özel röportajlarla hazırlanan dergide endodonti dünyasının değerli hocaları ile yapılmış röportajlar da var. Marmara Üniversitesi Diș Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimleri Bölüm Bașkanı ve Endodonti Anabilim Dalı Bașkanı Prof. Dr. Hesna Sazak Öveçoğlu ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Üniversite Tanıtımı sayfalarımızda ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Diș Hekimliği Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Kürșat Er, fakültenin çalışmalarını anlattı.

REKLAM

E-abonelik sistemi ile sunulan dergiye bulunduğunuz her yerden online olarak ulaşabilirsiniz. Henüz abone değilseniz Vestiyer Yayın Grubu’nun tüm yayınlarını yıllık 150 TL’den okuyabilmek için 0212 481 02 20 numaralı telefonu arayabilir veya buradan üye olabilirsiniz.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.