Dentiss Logo

PTC Teknik Kitaplar Serisi Yüzde 50 İndirimli

Diş hekimleri ve diş teknisyenleri için harika bir kaynak olan PTC Teknik Kitaplar Serisi, set halinde alındığında, özel indirimi ve kitapta KDV’nin sıfırlanmasının da katkısı ile 5030 TL yerine 2500 TL’den sunuluyor.
05.01.2021       15.45.49

Her konunun, mükemmel fotoğraflar ve çizimlerle, adım adım anlatıldığı 10 kitaptan oluşan PTC setin yazarı, Amerika’nın en ünlü diş teknisyenlerinden biri olan John Ness. Diş teknisyenliği eğitiminde, bütünüyle kendisine ait, tescilli bir sistemin mucidi olan Ness’in kitapları, artık Türkçe.

Adım Adım Diş Teknisyenliği: Ne, Nasıl Yapılır?
PTC Teknik Kitaplar Dizisi, tecrübeyle dolu başarılı bir meslek hayatı boyunca edinilmiş bilginin damıtılmasıyla ortaya çıkmıştır. Dental laboratuvar teknolojisinin adım adım anlatıldığı, anlaşılması çok kolay bir ansiklopedi niteliğindedir.

REKLAM

Her Diş Teknisyeni İçin Mükemmel Bir Kaynak
Her şeyin fotoğraflarla ve anlaşılır bir dille anlatıldığı PTC Teknik Kitaplar Dizisi, baştan sona renkli, birinci sınıf bir baskıyla sunuluyor. Her ayrıntıyı adım adım inceleyen bu kitaplar, diş teknisyenleri için gerekli temel bilgi ve becerilerin yanı sıra dental anatomi ve estetiği de içermektedir.

PTC Kitap Seti’ndeki kitaplar, teker teker satın alınabiliyor ancak takım halinde almak çok daha avantajlı. Teker teker alındığında 5030 TL olan bu değerli set, takım halinde alındığında, KDV indirimi ile 2500 TL’den sunuluyor. Yüzde 50’nin üzerindeki bu indirimin yanı sıra Maximum, Bonus, World özellikle kredi kartlarında, vade farksız 8 taksit avantajı da var.

Kitap setini buradan incelemek mümkün.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.