Dentiss Logo

PTC Kitap Serisi Tamamlandı

Vestiyer Yayın Grubu, diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi’ni Türkçeye kazandırdı.
01.08.2018       11.16.19
Diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi, artık Türkçe.
 
Vestiyer Yayın Grubu, diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi’ni, Dr. Uğur Ergin ve Doç. Dr. Hanefi Kurt’un editörlüğünde Türkçeye kazandırdı.
 
Takım Halinde Sipariş Edilirse, %40 İndirimli
 
Vestiyer Yayın Grubu, ABD’de her bir cildi 149$ ilâ 199$ fiyatlarla satışta olan bu mükemmel seriyi, birinci sınıf çeviri ve birinci sınıf baskı kalitesiyle Türkçe’ye kazadırdırmakla kalmadı, kitapla üzerindeki kur riskini de sıfırladı.
 
Bütün dünyada Dolar üzerinden satılan kitaplar için, kur riskini üstlenen VYG, serideki bütün kitapları tamamen TL bazında satışa sunuyor.
 
2050 TL Cebinizde Kalsın
 
Serinin 10 cildi de basıldı, kolilendi ve dağıtıma hazır. Bütün kitap seti için şimdi sipariş verenler 5.030 TL yerine sadece 2.980 TL ödüyor. 2050 TL ceplerinde kalıyor. 

Maximum, Bonus ve World kredi kartlarına da vade farksız 8 taksit uygulanıyor.
REKLAM
Ücretsiz Kongre Katılımı ve Dergi Aboneliği

PTC Kitap Setini sipariş edenler, ayrıca, hem Türkiye’nin diş teknisyenliği alanındaki en köklü bilimsel etkinliği Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu’na ücretsiz katılıyor hem de dünyanın en iyi diş teknisyenliği dergisi Dental Labor bir yıl boyunca üretsiz abone oluyor.
 
DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞ
0212 481 0220
Elif Taman, Ergül Kaya, Elvan Genç

ONLINE BİLGİ VE SİPARİŞ
vyg.com.tr/ptc


 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.