Dentiss Logo

Prof. Şen ile Kök Kanallarının Şekillendirilmesi

Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, 12 Şubat günü uygulamalı Endodonti kursu verecek. Kurs, Kerr Türkiye sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
24.02.2016       14.46.52
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, diş hekimlerine uygulamalı Endodonti kursu verecek. Kerr Türkiye sponsorluğunda gerçekleştirilecek kursun ana teması “Kök Kanallarının Genişletilmesi ve Şekillendirilmesi: Güncel Yaklaşımlar” olarak belirlendi.

12 Şubat Cuma günü, İstanbul Wyndham Grand Otel’de gerçekleştirilecek eğitim, Prof. Şen’in “Kök Kanallarının Genişletilmesi ve Şekillendirilmesi: Güncel Yaklaşımlar” başlıklı teorik sunumu ile başlayacak. Teorik kısmın ikinci bölümü ve öğle yemeği arasından sonra “TF Adaptive” sunumu ve uygulaması yapılacak.

Eğitimden bazı başlıklar şöyle;

- Biyolojik ve Teknik Hedefler
- Kanalları Ne Kadar Genişletelim?
- Step-Back’ten Crown-Down’a Teknikler
- Nikel Titanyum Eğeler ve Kırılma Nedenleri
- Döner NiTi Sistemler ve Kullanımlarında Dikkat Edilecek Klinik Bilgiler

10:30’da başlayacak olan eğitim, öğleden sonra yapılacak “Uygulamalı Endodonti Kursu” ile sona erecek.

20 kişi ile sınırlı kontenjan için ayrıntılı bilgi ve kayıt için Kerr Türkiye’den Aytorun Dinçal ile iletişime geçilebilir. Bu linki izleyerek de iletişime geçebilirsiniz.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.