Dentiss Logo

Prof. Dr. Stefan Ihde’den İstanbul’da 29 Nisan’da Konferans

Prof. Ihde bu konferansa, katılımcılara, kemiği güçlendirmekle uğraşırken ya da naklini yaparken zaman kaybetmeden hastalarını tedavi etmenin mümkün olduğunu anlatıyor.
10.03.2012       15.54.41
Kemik ve kemik iyileşmesi konularındaki araştırmalarıyla tanınan Prof. Dr. Stefan Ihde, “İmplantolojide İmmediat Yüklemeye Giriş” konulu tam günlük bir konferans verecek.

29 Nisan 2012 Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek konferans, VESTA | Vestiyer Akademi tarafından düzenleniyor.

İmmediat yüklemeyi, gündelik tedavileriniz arasına nasıl alabilirsiniz?

Dr. Ihde, farklı açılardan implantolojide immediat yüklemeyi; kemik fizyolojisi ve implant dizaynı hakkındaki önemli gerçekleri tartışıyor. İmmediat yüklemede başarıyı nasıl yakalayacağınızı adım adım anlatıyor.

Prof. Ihde: “Sadece zayıf kemiklere sahip olduğu için hastalarınızı geri çevirmeyin”

Prof. Ihde bu konferansa, katılımcılara, kemiği güçlendirmekle uğraşırken ya da naklini yaparken zaman kaybetmeden hastalarını tedavi etmenin mümkün olduğunu anlatıyor. Bu sayede, dişhekimleri, tedavi ettiği hasta sayısını artırabilecektir.

“Uzayan süreler sebebiyle hasta kaybetmeyin” diyen Prof. Ihde’ye göre, “tüm bunlar için yaptığınız yatırım kazanımlarınızın yanında çok cüz’i kalacaktır.”

Diş hekimlerini, şimdiden geleceğin teknolojisini kullanmaya davet eden Prof. Ihde, “Kemik güçlendirmeyle ve uzayan iyileşme süresiyle uğraşan son hekim olmayın!” uyarısında bulunuyor.

Prof. Ihde’nin konferansını şu sözlerle özetliyor: “Sadece zayıf kemiklere sahip olduğu için hastalarımızı geri çevirmiyoruz,onlara basit ama uygun tedaviyi sunuyoruz. Çünkü herkes düzgün dişlere sahip olabilir.”

Konferansa katılmak için

Katılım Ücreti: 100 TL’dir ve Türkçe ardıl çeviri yapılacaktır.
Fiyata konferans, çay kahve servisi, öğle yemeği ve sertifika dahildir.

Prof. Dr. Stefan Ihde tarafından verilecek konferansa katılmak isteyen dişhekimleri VESTA’yı arayarak kayıt yaptırabilirler:
0212 481 02 20 / İlhan Köse

Online Kayıt: avm.dentiss.com

Prof. Dr. Stefan Ihde kimdir?

1962 yılında Almanya’da doğdu. Dişhekimliği eğitimini 1987 yılında Würzburg’da tamamladı. Doktorasını tıbbi laboratuar araştırmaları üzerine yapan Dr. Ihde, 20 yıldan bu yana, Ihde Dental Group bünyesinde ürün geliştirme, ar-ge, klinik ve klinik öncesi araştırmalar üzerine çalışmaktadır.

Prof. Ihde’nin araştırmalarının esas olarak odaklandığı noktalar şunlardır: Kemik adaptasyonu, kemik iyileşmesi ve tamiri, implantolojide immediat yükleme konusunda yeni cihaz ve teknikler geliştirilmesi. Prof. Ihde’nin çalışmalarında elde ettiği sonuçlar, birçok uluslararası patentte kullanılmıştır. 50’den fazla uluslararası yayını olan Prof. Ihde’nin dental implantoloji üzerine iki de kitabı vardır.

Çeşitli çalışma gruplarına, ulusal ve uluslararası kuruluşlara üyedir. Avrupa üniversitelerinde dersler vermekte olan Prof. Dr. Stefan Ihde, aynı zamanda tanınmış bir uluslararası konuşmacıdır.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.