Dentiss Logo

Prof. Dr. Hakkı Tanyeri’nin İmza Günü GREATIST’te: “Ağız, Diş, Çene Hastalıklarında Tanı ve Tedavi”

“DİŞSİAD Kitaplığı”nın beşinci halkası olan “Ağız, Diş, Çene Hastalıklarında Tanı ve Tedavi” kitabı, Prof. Dr. Hakkı Tanyeri tarafından GREATIST'te imzalanacak.
22.10.2016       14.37.38
Vestiyer Yayın Grubu (VYG) ve DİŞSİAD işbirliğiyle yayınlanan “DİŞSİAD Kitaplığı”nın beşinci halkası olan “Ağız, Diş, Çene Hastalıklarında Tanı ve Tedavi: Cilt-1” kitabı, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Hakkı Tanyeri tarafından imzalanacak.

DİŞSİAD desteğiyle Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanacak ve diş hekimlerine ücretsiz dağıtılacak olan meslekî kitaplar serisinin beşincisi “Ağız, Diş, Çene Hastalıklarında Tanı ve Tedavi: Cilt-1” olarak duyurulmuştu.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Hakkı Tanyeri’nin hazırladığı kitap, 14. GREATIST Diş Hekimliği Kongresi’nde okuyucuyla buluşacak.

120 TL liste fiyatıyla yayınlanan “Ağız, Diş, Çene Hastalıklarında Tanı ve Tedavi: Cilt-1” kitabı, 28-30 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirilecek olan 14. GREATIST Diş Hekimliği Kongresi’ne gelen ilk 500 diş hekimine ücretsiz olarak verilecek.



İmza günü 28 Ekim 2016 Cuma

Kitaplarını alan diş hekimleri için Prof. Dr. Hakkı Tanyeri’nin imza günü, 28 Ekim 2016 Cuma saat 14.00’de DİŞSİAD Lounge’da gerçekleşecek.


Prof. Dr. Hakkı Tanyeri Kimdir?
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1979 yılında mezun olup, bir süre serbest hekimlik yaptıktan sonra, Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı’nda 1988’de Doktor, 1995’de Doçent ve 2001’de Profesör unvanlarını almıştır.
 
Ağız Diş Çene Hastalıkları Bilim Dalı’nda iki dönem bilim dalı başkanlığı yapmıştır. 2002-2005 yıllarında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.
 
Prof. Tanyeri’nin klinik çalışmaları oral cerrahi, implantoloji ve ağız hastalıkları üzerine yoğunlaşmıştır. Bu konular üzerine pek çok ulusal ve uluslararası kongreye konuşmacı olarak katılmıştır. European Association of Oral Medicine’in 2014 kongresinde kongre başkanlığı yapmıştır. Periodontology: Oral Medicine Interactions, Ağız Hastalıklarının Sırları, Oral Mukozanın İmmünolojik Hastalıkları ve Tedavileri, Kanser Tedavisi Gören Hastalarda Oral Lezyonlar, Ağız Hastalıkları Atlası isimli biri İngilizce, diğer altısı Türkçe olmak üzere 7 kitabının yanı sıra çeşitli yerli ve yabancı kitaplarda yazmış olduğu bölümler ve çok sayıda yayınlanmış yerli ve yabancı 150’nin üzerinde makalesi bulunmaktadır.
 
Yurtdışı deneyimleri olarak, 1990 yılında Honorary Registar olarak, İngiltere Londra’da Queen Mary’s University Hospital’da ve 1998-1999 arasında Graz, Avusturya Karl-Fransez Universitaet’de görev yapmış, Erasmus programı çerçevesinde Finlandiya Oulu Üniversitesi’nde çalışmalarda bulunmuştur. Halen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olan Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, 2013 yılında tekrar İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi dekan yardımcılığı görevine seçilmiştir. İ.Ü Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi Yayın Kurulu Başkanlığı yapmıştır.
 
Halen;
- İ.Ü Diş Hekimliği Fakültesi Yönetim Kurulu Üyesi
- Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği Üyesi
- European Association of Oral Medicine Üyesi
- Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

2002-2005 yılları ve 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Dekan yardımcısı olarak görev almış olup 6 yıl süresince de Ağız Diş Çene Hastalıkları Bilim Dalının başkanlık görevini yürütmüştür.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.