Dentiss Logo

Pratik Lazer Cihazı: Waterlase Express

Yeni Waterlase Express sert ve yumuşak doku lazer cihazı, problemleri beklentilerin ötesinde çözen sadelik ve güçte tasarlandı.
18.11.2021       16.58.03

Geliştirilmiş yeni özellikleri, lazer enerjisi, suyun çok kullanışlı ve hassas kombinasyonu ile diş hekimi korkusu yaşayan hastaların korkusunu kaynağında çözmektedir. Yaralar daha hızlı kapanmakta, sağlıklı doku daha fazla korunarak daha verimli tedavi yapılmaktadır. Patentli Waterlase Er,Cr:YSGG lazer kullanılmaktadır.

Cihaz, Waterlase iPlus’tan %50 daha küçüktür. Tedavi planlamasında kısmi ya da tüm ağız vakalarını yapabilme esnekliği sağlanabilmektedir. Subgingival diş taşları kolayca temizlenebilir. Yeterli epitel bağlantısı olmayan vakalarda, periodontal ligamentlerin kök yüzeyine sementum ile yeniden tutunmasını hızlandırır.

Waterlase Express'in yeni ve en önemli özelliklerinden biri de gerektiğinde detaylı yardım için müşteri destek butonu özelliğidir. Bu sayede tek bir tuşla; herhangi bir teknik aksaklık için uzaktan yardım veya klinik desteği 24 saat alınabilir.

Unimed: www.unimedltd.com

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.