Dentiss Logo

“Öyle de Güzel, Böyle de Güzel” Gülüşler

Dünya üzerinde hepsi birbirinden özel milyarlarca gülüş var. Peki, bu gülüşleri özel kılan dişler, neden hep aynı ve kusursuz olmak zorunda? Bu öngörüden yola çıkan Signal Türkiye ve MullenLowe Istanbul yeni White Now kampanyasında, “Öyle de Güzel, Böyle de Güzel” diyerek standartların dışında kalan gülüşleri de sahiplenmeyi seçti.
27.12.2022       14.52.15

Her gülüşün özel ve güzel olduğuna inanan Signal, yeni kampanyasında, kalıplaşmış güzellik algılarını kırarak, herkesin özgüvenle gülümseyebileceğinin altını çiziyor. Kampanya mesajını anlatırken müziğin evrensel dilinden faydalanmak isteyen MullenLowe Istanbul, orijinal sözleri ve bestesi Ersel Serdarlı’ya ait olan “Öyle de Güzel” şarkısını, reklam filminin müziği olarak kullanıyor.

Signal kampanya çerçevesinde tüm gülüşleri kapsayarak, sahiplenişinin altını çizmek için ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile bir iş birliğine de imza attı. Farklı yaş, cinsiyet ve hayat tarzına sahip insanlar, Mehmet Turgut’un objektifine kendilerine özgü gülüşleriyle poz verdi. Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’nda dijital mecralarda yer alan gülüşler Akaretler’de ise açık hava mecralarında bulunuyor. Ocak ayından itibaren birçok açık hava mecrası ve dijital mecra Mehmet Turgut’un objektifinden yansıyan birbirinden özel gülüşlerle donanacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.