Dentiss Logo

Oridima Arayüz Fırça Setleri

Diş aralarına kolay erişebilmek için fırça, istenilen açıda bükülebilir. Kaymayı engelleyen sapı sağlam bir tutuş sunar. Altı farklı fırça kalınlığına sahip Oridima arayüz fırça setiyle diş aralarındaki boşluklarda %80’e varan temizlik sağlar.
23.01.2014       11.28.22
Rutin diş fırçalama, diş yüzeylerinin ancak beşte üçünü temizler. Bu nedenle temizlenmeyen diş aralarında oluşacak bakteri plağını temizlemek özel bir bakım gerektirir. Oridima arayüz fırçaları diş aralarında biriken artıkların etkili bir şekilde uzaklaştırılması için dizayn edilmiştir. Fırçanın bağlandığı dayanıklı tel sistemi ve yenilikçi esnek boyun tasarımı ile kullanımı kolaydır. Hijyenik ve sağlam plastik tel kaplaması, teli kirlenmelere karşı korurken aynı zamanda implant, köprü ve diş telleri için güvenli bir kullanım sunar.

Diş aralarına kolay erişebilmek için fırça, istenilen açıda bükülebilir ve kaymayı engelleyen sapı sağlam bir tutuş sunar. Altı farklı fırça kalınlığına sahip Oridima arayüz fırça seti ile diş aralarındaki boşluklarda %80’e varan temizlik sağlar. 12 yaşından itibaren herkesin günde bir defa arayüz fırça seti kullanması tavsiye edilir. Diş eti iltihaplanmasında ise günde iki defa kullanılabilir.

Avantajları: Oridima arayüz fırçaları çok ince, güçlü ve plastik kaplı paslanmaz tellere sahiptir. Ergonomik tutuş sağlayan ve özel üretim teknolojisi ile birbirine tutturulmuş fırça ve sap kısmı implant, köprü ve diş telleri arasındaki boşluklarda kolay kullanım imkanı sunar. Ayrıca hijyen için havalandırma deliklerine sahip başlığını sap kısmına takarak uzatma parçası olarak kullanabilirsiniz. Bükülebilir fırça sayesinde azı dişleri dâhil tüm diş aralarına kolayca ulaşabilirsiniz. Aktif Dış Ticaret, Tel: 0216 474 46 48


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.