Dentiss Logo

Opalescence Jel

Opalescence jelin yapışkan, viskoz formülü sayesinde diğer beyazlatma jellerinde olduğu gibi plaktan sızma olmaz ve yapışkan jel, kullanımı rahat olan plağı güvenli bir biçimde yerinde tutar.
24.06.2020       16.37.37

Opalescence jelin yapışkan, viskoz formülü sayesinde diğer beyazlatma jellerinde olduğu gibi plaktan sızma olmaz ve yapışkan jel, kullanımı rahat olan plağı güvenli bir biçimde yerinde tutar. Potasyum nitrat ve florür mineyi güçlendirir ve çürükleri önlerken hassasiyeti azaltır. Yüzde yirmi oranındaki su, dehidrasyonu ve eski renge doğru koyulaşmayı önleyerek, Opalescence jeli piyasada mevcut olan en güvenilir beyazlatma jellerinden biri yapmaktadır. Bir üniversite çalışması gece beyazlatma sırasında jelin 8–10 saat boyunca aktif kaldığını kanıtlamaktadır, bu da hastanın sonuçları çabucak görmesi ve hasta uyumunun artması demektir. Opalescence, tüm beyazlatma gereksinimlerini karşılayacak şekilde çeşitli konsantrasyon, formülasyon, aroma ve kit konfigürasyonlarını içerir. Tek bir kutuda bulunan 8 şırınga ile 9-10 sefer beyazlatma uygulama imkanı (genelde 4 seferde dişler uygun beyazlığa gelmektedir. Dolayısıyla ürünü iki kişi birden kullanabilmektedir).

Yapışkan, viskoz jel yer değiştirmez, plağın güvenli bir biçimde yerinde kalmasını sağlar. Tedavinin büyük kısmı evde gerçekleşir, hekim koltuğunda geçen zamandan tasarruf sağlar.

Gündüz veya gece kullanım, iki konsantrasyon, üç aroması vardır. PF formülü mineyi güçlendirir, hassasiyeti azaltır, çürükleri önler. Dehidratasyonu önleyecek ve ton stabilitesini arttıracak şekilde formüle edilmiştir. Daha güçlü mine, azalmış hassasiyet ve çürükten koruma için, patentli PF formülüdür.

Çapa Dental: 0212 621 51 68 - capadental.com


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.