Dentiss Logo

Onur Dental, Diş Hekimi Koltuğu Üretecek

Çeyrek asrı geçen bir deneyime sahip Onur Dental, 26 ülkeden ürün tedarik etmenin yanı sıra dental sektörün öne çıkan yerli üreticilerinden biri. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı, CEO’su ve DİŞSİAD Genel Sekreteri Erol Soydan’dan, şirketteki yenilikleri dinledik. Diş hekimi koltuğu fabrikası açmaya hazırlanan Onur Dental, üreteceği diş ünitinin lansmanını IDEX 2023 Fuarı’nda yaptı.
02.06.2023       10.38.38

Onur Diş Deposu olarak, neredeyse çeyrek asırlık bir deneyime sahipsiniz. Şirketinizin kuruluşundan bu yana gelişimi hakkında neler söylemek istersiniz?

Firmamız, sürekli gelişen yapılanmalarının yanı sıra sektöründe kalite, dayanıklılık ve maliyet dinamikleri ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem nedeniyle sürdürülebilir hizmet ve başarı önceliğimiz.

Ürün gruplarınız ve müşterilerinizle buluşturduğunuz markalar hakkında bilgi alabilir miyiz?

Şirketimiz, 26 ülkeden ürün tedariki yapan bir konumdadır. Tüm diş hekimlerinin kullandığı her ürünün temini ve hizmetin sunulmasında aktif rol oynamaktayız. Başlıca ithal edilen ürün gruplarımız dental ünitler, röntgen ve görüntüleme cihazları, implantlar, tüm sarf malzemeler, temizlik ve hijyen ürünleridir.

Yeni Fabrikamız Bu Yıl Hizmete Açılacak

Dental sektörde yerli üretimin önemini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yerli üretimle sunduğunuz ürünler nelerdir?

Misyonumuz, dental sektöründeki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından izleyerek geçmiş başarılarımızdan aldığımız güçle geleceğe ışık tutmaktır. Bu anlamda sürekli yenilenen ve genişleyen ürün yelpazemiz, teknolojik ve ekonomik gelişmeler sayesinde şekillenmektedir. Bu doğrultuda ithal ettiğimiz bazı ürün gruplarının imalatına yönelik çok güçlü yatırımlarımız mevcuttur. Bunların başında Samsun’da cerrahi el aletleri imalatı yapan bir firmamıza ait fabrikamız bulunmaktadır. Ayrıca Çekmeköy’de diş hekimi koltuğu imalatı yapacak olan firmamıza ait fabrika inşaatımız süratle devam etmektedir. Bu yıl hizmete açılacaktır.

Uluslararası fuarlarda ülkemizi temsil eden şirketlerden birisiniz. Yerli üretim ürünleriniz için yurt içi ve dışında nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?

Firmamız, DİŞSİAD’ın her yıl düzenlediği IDEX Fuarı’nda organizatör ve en büyük katılımcı olarak yer almaktadır. Yurt dışında Almanya, Duabi fuarlarında da ülkemizi temsil etmekteyiz. Bu fuarlarda alınan geribildirimler oldukça pozitiftir. Ülkemize yurt dışındaki müşterilerden oldukça fazla ilgi çekmekte ve ihracat anlamında da büyük katkı sağlamaktadır.

Bu yıl için hedefleriniz nelerdir?

Firmamızın ana hedefi, yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm diş hekimlerinin, diş hekimlerine yönelik ürün tedariki yapan firmaların, tedarik ve hizmet ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmek, ihracat ağını genişleterek yurt dışına açılmak, ihracat tarafında ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil etmektir. Ayrıca ülkemizdeki istihdam oranını artırmak için yeni yatırımlara ev sahipliği yapmaktır.

IDEX 2023 Fuarı nasıl geçti?

Fuarda, imalatını yapmakta olduğumuz Ersoy Dental firmamıza ait ODC marka cerrahi el aletlerini diş hekimleri ile buluşturduk. 2023 yılında üretimine başlayacağımız yeni diş ünitinin lansmanını da IDEX Fuarı’nda yaptık. İç piyasaya ve ihracata yönelik tüm ürünlerimizi sergilemenin yanı sıra workshop’larımız oldu.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.